PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660187}
6,3 271  ocen
6,3 10 1 271
Power Rangers Megaforce
powrót do forum serialu Power Rangers Megaforce

Jaki jest sens w ogóle produkowania czegoś takiego. Dlaczego ciągle wydawane sa kolejne serie tej szmiry, to na prawdę ktoś ogląda? W tym "serialu"nie ma mowy o walce, postacie tylko się obmacują skakając między
sobą, Każda broń wygląda jak z plastiku, a postaci które nie są ludźmi to zwykli ludzie w stroju - również plastikowym- co widać jak jasna cholera, bo nawet nie postarano się o jakąś animacje jak ruszają pyskami, gdyż te
tylko poruszają się z góry na dół, bo ktoś ciągnie za jakiś sznurek w środku tego "kokonu". O jakichś filtrach które chociażby trochę pomogły wyglądać czemukolwiek tym serialu chociaż trochę porządniej w ogóle nie ma
mowy.

Ktoś naprawdę to ogląda? I komuś się to podoba ? Jeśli tak to niech mi wytłumaczy łaskawie, co w tym czymś wogóle jest dobre ?

ocenił(a) serial na 1
N4f4l3m

,,Czy ktoś to w ogóle tetował ?"

ocenił(a) serial na 5
N4f4l3m

To co opisałeś powoduje że ludzie to oglądają. Ten serial jest aż tak zły, że trzeba go oglądać by się pomiśmiać

ocenił(a) serial na 6
N4f4l3m

Widzę po awatarze że lubisz Japońskie animacje ale czy oglądałeś kiedyś jakiś film czy serial pochodzący z kraju kwitnącej wiśni z żywymi ludźmi w którym byłyby potwory jak np. Godzilla?
Gdybyś oglądał to wiedziałbyś że w Japonii takie sztuczne potwory są czymś normalnym ;)
Wspominam o tym bo chyba nie wiesz o tam że w Japonii powstaje serial "Super Sentai" a Power Rangers to jest po prostu amerykańska wersja tego serialu z efektami specjalnymi na tym samym poziomie ale pozbawiona co bardziej brutalnych scen, krwi i fabuły.
Jeśli chcesz wiedzieć to ja oglądam i mi się podoba bo mnie nie przeszkadzają plastikowe miecze i kiepskie efekty specjalne (dla mnie film nie musi być robiony w komputerze bo ja gier komputerowych za bardzo nie lubię) choć oczywiście wolę Japoński pierwowzór.

Spicke

Jeżeli "Super Sentai" jest na poziomie power rangers to zapewne to podobny shit. Ale jeśli tobie się podoba to oglądaj ;)

N4f4l3m

Według mnie ten serial jest super<3333 Kocham go<3