Ale będzie miał przerąbane :( ile osób będzie go chciało załatwić Tasha Tommy Greg Simon Stern Kanan mam nadzieje że załatwi ich wszystkich razem z Angela :)
To, że Lobos przeżył jeszcze mogę zrozumieć, ale Kanan to trochę śmiech na sali. Wyglądało to jakby pan producent zabronił uśmiercać swoją postać a bądźmy szczerzy Kanan jest nudną, zagraną przez klocka, jednowymiarową postacią. Szkoda, że będzie w 3 sezonie.
Kanan nie zginął i pewnie przez wszystkie sezony nie zginie, bo uważa się za zajebistego, ponieważ sam reżyseruje ten serial.... OFC chodzi mi o 50centa :-P A szkoda, bo drażni mnie, tak samo jak Angela i jakby ich obojgu brakło, to nawet bym nie zauważyła :)
Wydaje mi się, że z Tommym i żonka dojdą do porozumienia z Jamiem. Śmierć Angeli - jak ona mnie irytuje, a do tego jest paskudna zwłaszcza jak zwiąże włosy w kitkę. 50 Groszy mogli uśmiercić, bo to chyba cud, że gość polany benzyną w płonącym budynku się nie zjarał.... Szkoda Showna był trochę ciapek, ale mógł się z niego wyrobić niezły zabijaka.
Moje ulubione postaci to Tommy i Tasha. Trochę mam wątpliwości do Holly, bo tak naprawdę ciężko przewidzieć jak ona się zachowa. Ale to jak Tommy ją zwyzywał, hmmm.... aż dziwne że wróciła, chyba, że z kimś współpracuje. Brakuje mi tajemniczego mściciela, tak jak w pierwszym sezonie, była ta laska nie wiadomo skąd i po co, tak w trzecim też mogliby kogoś dorzucić :-)
Ja właśnie skończyłam 2 sezon i myślę tak samo.Tasha dowie się że to nie Ghost zabił Showna a Tommy nie zabije Ghosta.Holly wróciła bo jest jedną z wielu kobiet lubiących "niegrzecznych chłopców".Postać Tommego dobrze zagrana,ale wiadomo,że nikt normalny nie chciałby być z facetem, który tak traktuje kobiety
Kanan ja wynajal zeby wywolac wojne pomiedzy soldados a RSK nie udalo sie to wiec zlecil zabojstwo ghosta ;)