PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766475}

Poza czasem

Timeless
2016 - 2018
7,2 6,2 tys. ocen
7,2 10 1 6234
Poza czasem
powrót do forum serialu Poza czasem

Jakieś wieści nt. kontynuacji? Czy stacja zakupiła drugi sezon?

Cysiek1991

Tu : http://tvseriesfinale.com/tv-show/timeless-tv-show-nbc-cancelled-renewed-season- two-release-date/
mówią, że oficjalnie nie wiadomo czy w te czy we wte. Średnio odcinki mają po 5 milionów widzów więc ni to źle ni dobrze.
Oby przedłużyli !

Dehzz

Jestem ciekaw czy abberacja którą Wyatt wywoła ratunkiem swojej żony będzie przypieczętowana właśnie bardziej na poczynania w drugim sezonie. Bo oczywiście naprawienie linii czasowej Lucy spowoduje prawdopodobnie zepsucia u Rufusa i Flynna. Ale poczekamy właśnie. Szkoda by było skręcać potencjałowi kark.
Ale naprawdę nużą mnie odcinki gdy cofają się do tych już odwiedzonych czasów i 1 odcinek - 1 sprawa nie mająca nie sobą nic wspólnego z innymi. Żeby to usprawnili jak z latającymi kartkami gdy wehikuł "odlatywał".

Cysiek1991

Więcej Ritthehouse i zmian w teraźniejszości by się przydało.
Co do nużących odcinków to spokojnie, wypełniacze zawsze muszą być, a widzialem na imdb, że ma być grubo jak wpadną pod ostrzał w trakcie ataku na Pearl Harbour :D

Na tym linku co podałem piszą jedną smutną rzecz, że odcinki dużo kosztują przez ciągłe zmiany kostiumów itd. i serial wisi na włosku :/

Tak, Wyatt rozpoczął swą "drogę" do zapodania jakiegoś grubego cliffhangera na koniec sezonu. Pewnie jak zwykle wiele rzeczy się nałoży i będą petycje fanów itd itp.. i anulacja. Twu twu.