czy ktoś zechciałby mi w skrócie opowiedzieć przebieg całego sezonu? zaczęłam oglądać serial ale
po 3 odcinkach przestałam, a teraz gdy już 1 sezon dobiegł końca, chciałabym się dowiedzieć czy
dobrze zrobiłam no i o co właściwie tam chodziło? możecie wszystko pisać, ze spoilerami - jeśli
mnie zaciekawi to podejmę nową próbę obejrzenia mimo to :)
Bardzo polecam, streszczać nie będę, bo pewnie bym coś pominął.
Dobrze napisany jest ten serial, trochę dziwi mnie stosunkowo niska ocena tutaj, ale to pewnie z tego powodu, że sam serial nie jest tak szybki jak większość produkcji, do których przyzwyczajony jest przeciętny oglądacz.
Bardzo mocny, smutny klimat ma ten serial, podobnie rzecz ma się z fabułą, jest też znakomita muzyka, aktorstwo. I satysfakcjonujące zakończenie, które zostawia pole do własnego zrozumienia sensu. Zdecydowanie oglądanie jego to nie strata czasu, trzeba tylko mieć świadomość, że to nie jest tak do końca prosta rozrywka pokroju "Suits" itp.
No jednoznacznej nie ale wiele osób ma swoje teorie. Co stało się z 2% populacji ludzkości ma się nie wyjaśnić bo po co?
Jeśli liczysz na akcje nie ma szans! choć dla mnie jest akcja dla Ciebie to może być substytut akcji....film wzrusza na maxa.. wyrywa bebechy!... jest bardzo dobry... ale jak lubisz rozrywkę.. lekkie filmy, seriale bez chwili refleksji,.. to nie oglądaj...
nie wiem skąd od razu wywnioskowałaś/wywnioskowałeś że lubię tylko rozrywkowe seriale bez refleksji :) właśnie wolę te z głębszym przekazem, aczkolwiek akurat 'Pozostawieni' mnie nie porwał.
nie wywnioskowałam...pomyślałam ,że nie masz czasu i liczysz na akcje.., alle jak można streścić serial?? nie da rady..Kamilko! " grze o tron" dałaś wysokie noty..wyobraż sobie ,że ktoś prosi Cię o streszczenie tego serialu tzn "Gry o tron" ..dla mnie też fajnego jak Pozostawieni;)...niewykonalne!.... uwierz ten serial zasługuje na 8,7 bez dwóch zdań:) pozdrawiam!