PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22841
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

kiedyś leciał chyba na MTV serial "animowany" o podobnej tematyce. Czy ktoś mógłby podać mi jego tytuł byłbym wdzięczny :)

nieznajomy43

The 4400? Było tam coś o znikających ludziach, którzy po powrocie mieli nadludzkie moce.

ocenił(a) serial na 8
quisee

mi chodziło o serial robiony w stylu komiksowym (z przesuwanymi klatkami) i tam też zniknęli ludzie tylko znacznie więcej i był facet który próbował odnaleźć żonę i córkę później okazało się, że to po części jego wina dalej już nie oglądałem było coś też z jakimś czasem, że chyba jakieś zjawisko powtarzało się co pół godziny czy coś koło tego? a był też odcinek gdzie pisarz s-f podawał się za naukowca i chciał zdetonować głowicę atomową ale mu się nieudałą. za wszelką pomoc dziękuję.

nieznajomy43

Serial, którego szukasz to prawdopodobnie "Afterworld". Sam go szukałem jakiś czas temu, niestety nie został dokończony :(

ocenił(a) serial na 8
pawlinho890

Jesteś moim bogiem. Masz rację :D. i szkoda, że nie został dokończony :(
tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Afterworld#Spis_odcink.C3.B3w jest napisane, że jest 130 odc. a i się pomyliłem oglądałem go na AXN. :)

nieznajomy43

Dobrze jest wiedzieć, że nie jest dokończony. Moja mina jak się dowiedziałem, że to koniec, że więcej nie ma, a akcja jest tak urwana... cóż, musiała być bezcenna. Mimo tego miłego oglądania :)

użytkownik usunięty
nieznajomy43

Akcja serialu rozgrywa się w niedalekiej przyszłości, w której na skutek tajemniczego zdarzenia miliony ludzi po prostu... znikają. Ci, którzy pozostali, próbują odnaleźć się w nowej rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 8

a jaki ma tytuł?

użytkownik usunięty
nieznajomy43

Pozostawieni (2014) :)

to krotki opis, bo dodałem opis ale nie akceptowali

ocenił(a) serial na 9
nieznajomy43

A może Salad Fingers ? ;) Tematyka podobna xD

ocenił(a) serial na 8
Lodowy

chyba nigdy się nie dowiem. i chodziło mi o animację jakości komiksów. główna postać była narratorem i była nazywana przez tajemniczego bezdomnego "kubek"
a i chyba był tylko z napisami czasami był też bez (MTV). :)