Ja kochałem LOSTy, nie wiem tylko jak by sobie poradziły z próbą czasu. Obecnie w natłoku seriali mniej lub bardziej udanych, petard i gniotów serialowych Leftovers nie zachwycają i nie pochłaniają mnie bezgranicznie. Na razie mocna 6-tka z perspektywą poprawy.
http://zureklukasz.com
Ciężko go ocenić, bo odcinki są takie poplątane. Raz wciągające i chce się więcej, a raz wieje nudą. Ale warto obejrzeć i przemęczyć się przez te słabe.
Ten serial jest bardzo kontrowersyjny. Jest równie wielka grupa zwolenników co przeciwników. Zależy od gustu. Mnie bardzo odstraszała słaba ocena, aczkolwiek w końcu się przemogłem i wcale nie żałuję. Największymi atutami tego serialu są wiarygodność i różnorodność. Osobiście bardzo polecam.
powiem tak - osoby krytykujące i oceniające słabo "Pozostawionych" to w większości (tak mi się wydaje) osoby, które obejrzały tylko 2-3 pierwsze odcinki serialu. Tak myślę, bo miałem tak samo. Z początku nijak serial mi się podobał, ale jak przedarłem się przez pierwsze odcinki to musze przyznać że to całkiem porządny serial jest ;)