PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Eduardo Yáñez

ocenił(a) serial na 8

Podobno ma występować w nowym filmie komediowym ciekawe czy dojdzie do tego filmu, bo obsada jest powalająca hehe.
http://www.imdb.com/title/tt3411808/?ref_=nm_flmg_act_1

Jak ma tam grać James Belushi to chyba naprawdę ma być komedia i jeszcze dołożyli do tego Williama Levy ciekawe czy to prawda czy wyssane z palca?

Na początku podobała mi się jego rola w tym serialu, bo był śmieszny, potem już coraz mniej podobała mi się jego postać, bo była coraz mniej zabawna i wkurza mnie jak nagle wpada w gniew całkiem inna postać tak jakby reżyser zmienił koncepcje.

dominik1989

Ja nadal lubię Arriagę

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja też ale mniej :)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

To jest jedyna telenowela, w której nie podoba mi się żaden czarny charakter coś mnie nie przekonują a Kendra mnie wpienia fałszywa małpa. Sam nie wiem, dlaczego oglądam jeszcze tą telenowele, bo na pewno nie dla czarnych charakterów. Jedyna postać, którą lubię to Anibal i jeszcze trochę Arriage.. Nie wymieniam Cristine, bo już jej nie ma,

dominik1989

Kendra to nie tylko fałszywa małpa, ale i morderczyni.

Ale bardziej od Kendry denerwuje mnie głupia Nikki. Ta to dopiero mnie wpienia.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Morderczyni to może być. Ale mnie wkurzają takie czarne charaktery jak ona. Co udają przyjaciółki a potem wbijają nóż w plecy. Takie postacie jak Kendra to targają dobrą opinie czarnych charakterów, bo ona nie ma żadnych zasad nawet by własną matkę zabiła dla korzyści. Już nie mogę się na nią patrzeć najpierw robiła pranie mózgu Cristinie a teraz się bierze za Nikki.

p.s Czasem zachowuje się jak obłąkana i nawet nie jestem do końca przekonany czy ona jest w ciąży czy to są jej chore urojenia.

dominik1989

Ja też już nie wiem, czy Kendra naprawdę jest w ciąży.

Ona jest przekonana, że Nelson zapisze na nią cały majątek.
Naprawdę wierzy w to, że głowa rodziny - Anibal pozwoli, by cały majątek poszedł w ręce jakiejś dziwki????
No chyba że Anibal wykorkuje. Z powodów naturalnych lub z pomocą Kendry ::D

Vanessa100

Wg mnie jest w ciąży, bo jakby nie była to szybko by się to wydało.

JA też nie rozumiem toku jej myślenia. Przecież Nelson nie jest bogaty, tylko Victoria i jej ojciec, więc ja nie wiem jak ona chce zdobyć te pieniądze. Poza tym teraz to Nelson nie ma czym szantażować Victorii, aby dała mu część majątku...

dominik1989

Anibal jest całkiem sympatyczny mimo tego co narobił

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

http://nieigrajzaniolem-may-willy.blog.onet.pl/2014/01/31/william-a-change-of-he art/

Jednak chyba to prawda.