Gdzieś czytałam, że będzie tak do około 160 odc, a tu pisze 183. To jak będzie? 160 czy 183?
Pozdrawiam
A czy zdarzało się, że w polskiej TV skracali/przerywali telenowelę? Mam nadzieję, że tego nie zrobią.
Wiem, że czasem wycinali scenki (ale nie wiem, czy to polska tv, czy takie były odcinki na eksport). I kiedyś czytałam, że jedną telkę tylko do połowy wyemitowali.
Może wycinają zbyt 'gorące' scenki, bo w końcu telenowele lecą w ciągu dnia:) Z tego co zauważyłam, to telenowele są coraz odważniejsze :)
Hmm wiesz nawet nie wiem, bo ja wszystkich nie oglądam, ale z tego co widziałam i czytałam to jak "wycinali" coś to były to mało znaczące scenki.
Acha, to dobrze. Żeby tylko Guzmancita nie wycięli, nawet w mało ważnych scenach :)
Tez mam taką nadzieję, bo protów to nie powinni wycinać, ale niestety nawet ich się uda im czasem wyciąć...:/
Tak stacja tvn Przerwała Telenofele z Natalią Oreiro ''Valeria'', a moja koleżanka mówi że stacja Puls też coś do końca nie wyemitowała ale nie pamięta tytułu.
wydaje mi się, że to bzdura, bo jeśli mieliby puścić 160 odcinków to już robiliby jakieś zmiany i cięcia, a ja np zauważyłam, że nie pozbywają się nawet takich głupich scenek jak reklama chipsów albo kosmetyków