PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Gdzieś czytałam, że będzie tak do około 160 odc, a tu pisze 183. To jak będzie? 160 czy 183?
Pozdrawiam

klaudia1300

dziękuję. :)

karsapogromca

Ja też coś takiego czytałam i mam nadzieję, że wyemitują 183 i nic nie opuszczą.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

A czy zdarzało się, że w polskiej TV skracali/przerywali telenowelę? Mam nadzieję, że tego nie zrobią.

Didi_5

Wiem, że czasem wycinali scenki (ale nie wiem, czy to polska tv, czy takie były odcinki na eksport). I kiedyś czytałam, że jedną telkę tylko do połowy wyemitowali.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Może wycinają zbyt 'gorące' scenki, bo w końcu telenowele lecą w ciągu dnia:) Z tego co zauważyłam, to telenowele są coraz odważniejsze :)

Didi_5

Hmm wiesz nawet nie wiem, bo ja wszystkich nie oglądam, ale z tego co widziałam i czytałam to jak "wycinali" coś to były to mało znaczące scenki.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Acha, to dobrze. Żeby tylko Guzmancita nie wycięli, nawet w mało ważnych scenach :)

Didi_5

Tez mam taką nadzieję, bo protów to nie powinni wycinać, ale niestety nawet ich się uda im czasem wyciąć...:/

Didi_5

Tak stacja tvn Przerwała Telenofele z Natalią Oreiro ''Valeria'', a moja koleżanka mówi że stacja Puls też coś do końca nie wyemitowała ale nie pamięta tytułu.

jagodajulia

wydaje mi się, że to bzdura, bo jeśli mieliby puścić 160 odcinków to już robiliby jakieś zmiany i cięcia, a ja np zauważyłam, że nie pozbywają się nawet takich głupich scenek jak reklama chipsów albo kosmetyków

klaudia1300

Ja mam nadzieję, że to bzdura.

jagodajulia

hmm.. ja to już sama nie wiem xd zobaczymy co powie tv6 :)