Wygląda na to, że będzie tylko 1-dniowa przerwa świąteczna w telenowelach:) AV i AB będą
normalnie emitowane w Wielkim Tygodniu, tylko w Poniedziałek Wielkanocny będzie przerwa:) A już
się bałam, że będziemy tydzień czekać na nowe odcinki...
Będzie też przerwa podczas majówki 1i 2 maja. Czwartek i piątek :). 1 maja to rozumiem, bo moje urodziny to święto, ale 2 maja to chyba nic się nie dzieje no, ale jak majówka to majówka hehe.
Jeden dzień więcej bez telek jakoś przełkniemy, dobrze, że w Wielkim Tygodniu nie robią przerwy:) Czyli wygląda na to, że finał AB zobaczymy 7 maja, a AV 3 czerwca
To jednak Nieposkromiona miłość ma tylko 162 odcinków a nie 166 jak pisze na filmwebie. Ile razy mogą dawać te nie igraj z aniołem eh
Załatwili nas, nie ma co... Czekałam na koniec AB, bo myślałam, że będzie nowa telka, a tu zonk:( Jestem rozczarowana i rozgoryczona! I gdzie ta niespodzianka majowa, o której pisał TV6???
w orginale ma 166 odcinki, a w Polsce 162. Na jedno wychodzi , bo w Polsce polaczyli pierwsze krotkie odcinki z Meksyku.
A Prawdziwe uczucie ma 183 jak piszą na Filmebie czy też mniej. Strasznie dłuży się akcja w tej telenoweli niby bliżej końca, ale końca nie widać. Czym bliżej końca tym więcej problemów eh.
AV w oryginale ma 181 odcinków. Finałowy odcinek trwał jakies dwie godziny, a u nas zostanie podzielony na trzy odcinki, stąd ta różnica.
Wkurza mnie zachowanie Arriagi. Czym bliżej końca tym gorszy ja nie wiem, co ona w nim widzi okropny jest. Widać, że telenowele mu nie służą początek miał dobry a czym dalej w las tym gorzej taki nerwus. Guzman od niego o sto razy lepszy, chociaż przez to ma mniej wyrazistą role, ale przynajmniej nie zachowuje się jak wariat.