Witam mam takie pytanko w którym odcinku Liliana "Lili" Arriaga Corona dowie się że jest córką
Adriana Balvanera Gil pytam o odcinek nie pytam jak i gdzie no i od kogo rozumiemy się okej?
Chyba nie do końca się rozumiemy, gdyż jak ktoś napisze spoiler to zaznacza: Uwaga Spoiler! Ten temat może zawierać treści zdradzające fabułę. Niestety większość ludzi myśli tylko o sobie i chce, aby ją ktoś zrozumiał, ale jakoś nie myśli o innych.
Jednak, aby nie było, że jestem wredna odpowiem na to pytanie: W odcinku 179.
Jak tylko pytałem o odcinek o nic więcej to trzeba też było zaznaczyć tą opcję Uwaga Spoiler! Ten temat może zawierać treści zdradzające fabułę jak tak to będę na drugi raz wiedział takie coś.
Tak, każde pytanie, które zdradza fabułę. Na obecnym etapie telenoweli nikt nie powiedział, że Liliana nie jest córką Arriagów.
Przypuśćmy, że ktoś mógłby zadać np. takie pytanie: Kiedy Victoria i Arriaga będą razem? Kiedy Guzman i Adriana będą razem? Kiedy Lili i Guzman będą razem? Kiedy Guzman i Nikki będą razem? I one też "zdradzają" fabułę, mimo, że osoba by zaznaczyła, że chciała tylko numer odcinka znać.
Ok już zgłaszam do usunięcia tego pytania i sorry nie pomyślałem tego do końca dzięki za odpowiedzi.
A co powiesz na to Liliana "Lili" Arriaga Corona / Lucia Balvanera przecież jest napisane na filmwebie więc nic nie było z związane Uwaga Spoiler! Ten temat może zawierać treści zdradzające fabułę.
Myślałam, że ten temat jest już zakończony. Jeżeli wg Cb to nie był spoiler to, co ja jeszcze mogę dodać...?