PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Telenowele

użytkownik usunięty

Jaka waszym zdaniem była najlepsza telenowela a jaka najgorsza? Bo moim zdaniem najlepsza to Biały welon a najgorsza Amor latino:)

użytkownik usunięty

biały welon też mi się podobała ale najbardzie to zakazane uczucie .a najgorsza to chyba zbuntowany anioł lub kaczora a wogule wszystkie tele z natalią oreiro granie nie zabardzo jej wychodzi chyba jużlepiej spiewa

ocenił(a) serial na 8

A moim zdaniem najlepsze są Cud miłości ,Fiorella, biały welon, osaczona(ze względu na ciągłą akcje) a najgorsze są telenowele Argentyńskie.

użytkownik usunięty
dominik1989

ja też popieram tą odpowiedz masz całkowitą racje argetyńskie seriale są chyba najgorsze i bardzo długie.

ocenił(a) serial na 8

Ale za to w argentyńskich telenowelach jest dużo humoru. Np. Zbuntowany anioł prawie każda postać jest komiczna, ale co z tego jak nie da się tego oglądać, bo można usnąć z nudów.

użytkownik usunięty
dominik1989

najlepszy to był chyba roque był bardzo śmieszny taki fajtłapa .a wogule ta telenowela była fajna na początku potem zaczęła się bardzo psuć natalia grała idiotkę nawet nie potrafiła udawać że sraciła pamięć denerwowała mnie ona chyba we wszystkich serialach gra roztrzepaną dziewczyne.znowu leci na canale puls jakby nie mogli wyśietlić innej telenoweli może dlatego dali ją bo ma podobno znów zagościć w polsce przesadzają z nią troche ...

ocenił(a) serial na 8

Trochę poszperałem na forum i puścili ją ze względu na prośbę fanów nawet mówią to na pulsie podczas reklamowania tej telki. Ta był dobry i te jego wąsiki jeszcze Rocky był śmieszny praktycznie wszyscy, ale oni byli najśmieszniejsi.

użytkownik usunięty
dominik1989

tak byli śmieszni trochę ta telenowela przypomina prawdziwe uczucie na początku chodzi o role victori i rockyego podobna trochę do roli niki i guzmana .

ocenił(a) serial na 8

Tylko, że on nie był jej ochroniarzem.

użytkownik usunięty
dominik1989

był chyba jej kierowcą no i rożnili się urodami .

ocenił(a) serial na 8

Facet nie musi być urodziwy tylko męski. Ja bym powiedział raczej, że różnili się klasą społeczną,

Wg mnie najlepsza ... Hmmm trudne pytanie... na pewno dla mnie CCEA, SD, AV, STD, EL, YSBLF, LU, Pasion, a najgorsza Osaczona.

jagodajulia

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym polegał fenomen "Zbuntowanego anioła"?
Nie oglądałam tego, ale wiem, że ta telenowela odniosła ogromny sukces na całym świecie.

Vanessa100

Ja nie mogę, bo nie oglądałam i jakoś nie zachwyciła mnie do tego stopnia, aby ją oglądnąć. Miała za dużo odcinków jak dla mnie.

jagodajulia

Widziałam w czwartek fragment na Puls2.
Ten Ivo wcale nie jest przystojny.
Lepszy Pablo :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Poczekaj aż Milagros zetnie Iwo kuca wtedy będzie przystojniejszy.

Dlatego ta telenowela jest tak popularna, bo jak leciała w Polsce pierwszy raz to leciało to w godzinach wieczornych o 19:00 i wtedy każdy to oglądał, bo było mało programów i było do wyboru albo wiadomości albo to, bo na innych nic nie leciało. Przygody dziewczyny, która wychowała się w domu dziecka, która nagle pojawiła się w rodzinie bogaczy, jako służąca potem się okazało, że większość osób z tego domu to jej rodzina. I zazwyczaj to jest popularne u osób, które wtedy byli dziećmi bo przypomina im to dzieciństwo i dlatego lubią tą telenowele. Z tego, co czytałem na forum to się podniecają tym ludzie, którzy jak to oglądali po raz pierwszy mieli od 7 do 12 lat.

p.s Tamte czasy były najlepsze na promowanie telenowel, bo było mało programów i zazwyczaj ludzie wybierali telki.

Vanessa100

Nie jest jakimś wielkim przystojniakiem, ale z tego, co widziałam (kilkadziesiąt odcinków) charakter Iva jest o wiele gorszy od jego wyglądu. I później będzie miał krótsze włosy, wtedy wg mnie będzie o wiele lepiej się prezentował.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To się dobrali z Milagros charakterem. On ma trochę pospolitą twarz i lepiej mu z lekkim zarostem.

dominik1989

Widziałam wczoraj 8 i 9 odcinek Zbuntowanego anioła.
- Ivo wygląda przeciętnie. Niezły z niego kobieciarz. Mówisz, że lepiej mu z lekkim zarostem. Też tak myślę.
Widziałam jego zdjęcia, na których ma zarost i wygląda trochę ładniej
- Oreiro nieźle gra tą żywiołową, temperamentną Milagros
- kierowca Victorii jest podobny do Bena Stillera ;)
- jest tu dużo humoru

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ktoś też pisał na jego profilu, że jest podobny do Bena.

Vanessa100

Pablo był przystojniejszy od Iwa i początkowo wydawało się, że jest porządnym facetem, ale potem bardzo się zmienił. Najlepszy z adoratorów Milagros był Sergio. Pojawił się w późniejszych odcinkach. Był moim zdaniem najprzystojniejszy z całej trójki i z tego co pamiętam najlepiej traktował Mili, ale ona pomimo tego, że starała się go pokochać to nie mogła zapomnieć o Iwie. Ogólnie to Iwo i Mili byli siebie warci, oboje byli nieźle narwani.

Telenowela odniosła sukces zapewne z kilku powodów. Najważniejszy został chyba wskazany przez Dominika. Było sporo ciekawych wątków. Telenowela była naprawdę zabawna. Postacie były bardzo wyraziste. Mniej więcej w tym samym czasie leciała Fiorella czy Luz Maria, ale nie pamiętam nawet imion bohaterów tych telenowel. Zbuntowany anioł zapadł w pamięć.

Najlepsza telenowela to Gorzka zemsta:)

ocenił(a) serial na 9
KiMbErLy_5

Zgadzam się. Oglądnełam kilkanaście telenowel i w wielu się wprost zakochałam ale żadne nie pobiła i chyba nie pobije Gorzkiej zemsty :)

p_o_n_

Myśle dokładnie tak samo, chociaż jest kilka innych świetnych telenowel to żadna nie jest lepsza niż GZ ;)

Najlepsza - Zbuntowany Anioł.
Jeżeli chodzi o najgorsza telenowele to widziałam mnóstwo słabych aczkolwiek Morza miłości chyba nic nie przebije.Koszmar.

ocenił(a) serial na 4

Najlepsza - Zakazana namiętność, Lalola, Idiotki nie idą do nieba, Pieska miłość i Kiedy się uśmiechasz (trudno wybrać mi spośród tych najlepszą, kazda opowiada zupełnie inną historię). :)
Najgorsza - Morze miłości, Osaczona i Rywalka od serca