niki jest śliczna ale chciałabym zobaczyć ją wtym serialu bez makijarzy jestem ciekawa jakby
wyglądała,, ona nawet śpi ze szminką na ustach i sztucznymi rzęśami myśle czy ona czasem
nie jest po operacjach plastycznych wygląda jakoś sztucznie
http://www.filmweb.pl/person/Eiza+Gonz%C3%A1lez-819401/discussion/Ona+%C5%82adni e+wygl%C4%85da+w+blondzie+zupe%C5%82nie+inna+osoba%21%21%21-2197098
opinie są różne nie którzy piszą że to przez włosy a nietórzy ze przez poeracje nosa i schudnięcie ,ale ja myśle ze operacje człowiek ażtak mocno się nie zmienia
Mi się tam nie podoba jest za chuda i ma nienaturalnie wystające kości policzkowe.
może zrobiła sobie operacje ..wiesz dla mnie bardzo ładna była ivonne montero w anita no te rajes i ana brenda contreras lubie te actorki i uważm ze są bardzo śliczne nie pomijajc też arceli arabula alejandre barrios ,zuri vegaq a zreszta lista jest bardzo długa wszystkie na swój sposób są sliczne i utalentowane
Poważnie :O haha Ja oglądałam CI i pewna osoba pisała, że Breco nie powinna mieć koków, bo rzucają się w oczy jej odstające uszy, a ja nie miałam takiego wrażenia.
Chociaż Sonya Smith ma bardziej odstające uszy. Ale ona o tym wie trudno wyłapać jakieś zdjęcie u niej z odkrytymi uszami.
Soni nie znam za bardzo, ale chyba mignęło mi gdzieś zdjęcie z tej jej nowej telki i tam ma związane włosy i czapkę, nie widziałam odstających uszu :D Ale z tego, co czytałam odstające uszy można skorygować :)
ja też nie ten ktory nie będzie lubiał danej atorki znajdzie każdy szczegół . moja opinia jest taka że ana brenda ma piękną buzie śliczne oczy
ma uszy jak każdy a zresztą nie ma az takich złych w każdej aktorce można znależ coś się nie podoba np maite peroni ma kartoflany szeroki nos sandra echeverria pociągłą twarz elisa z otchłani namietnośći usta jak królik niki z av ma napompowane usta długą szyje i zbyt dziwny układ tważy
każdy ma jakąś wadę i zalęte dla mnie ana brenda to bardzo przesliczna aktorka jakoś nie zauwazyłam zeby miała odstające uszy
każdy z boku będzie miał troszke odstające uszy ona niem aż tak mocno ana jest bardzo śliczna i zgrabna a poza tym wszyscy mamy jakięś wady i zalety .
takjest bardzo ladna . ona występowała la que no podia amar .u nas ten tytuł nosił zakazane uczucie fajny był to serial mam nawet go na płytach ,oglądał go jużkilka razy i nie przegapiłam żadnego odcinka na początku gdy go nadali nie wiedziałam kto będzię bochaterem fajny inny niż wszystkie .ten serial można obejrzec na damilyton i chyba yutube
tak grała tam byłą żone bochatera grała złą osobe .sprawdziła się dla mnie aror i atorka powinni się pokazać z każej strony wtedy można powiedzięć że ma ją talent a maitte peroni jak narazię grała tak samo ,
sory za błędy w tamtych komentarzach . a jeszcze czy słuchałaś piosenki z , la que no podia amar . śpiewają ją jesse y joy ..core core jst śliczna taka wesoła
Piosenka Corre jest piękna ale nie ma w sobie nic wesołego, przeciwnie ona jest smutna :/
No, co ty jest tak wesoła, że aż płakać się chce ze szczęścia, że wreszcie leci czołówka, bo zawsze jest około 5 minut opóźnienia.
nie chodzi mi o słowa pioseneki tylko o melodie a zretą wesoła czy nie bardzo mi się podoba słucham jej nawt po kilka razy pod rząd uwielbiam ją chyba najbardziej od wszystkich piosenek
chodzi ci o tytułową fajna była meksykanskie piosenki są bardzo ładne lepsze niż te amerykańskie co wciąż dają na vivie i innych programach muzycznycn
Tak z czołówki. Mam ją na płycie, bo kiedyś było w ŚS. Jeszcze są na tej płycie melodia z Cud miłości, Posłaniec Szczęścia, Zbuntowany Anioł i jeszcze jakaś piosenka, co Ana Belen i Antonio Banderas razem śpiewają.
moja siostra lubi antosia banderasa napisz jaki tytuł ma ta piosenka to ją pobiore z góry dziękuje ..
Moim zdaniem nie umie bo mięśnie z głosem w parze nie idą moim zdaniem. Chociaż nie słyszałem żeby śpiewał.
może jest też modelem .wiesz co naj ładniejszego ma ariaga .?.nos .ma zgrabny ładniejszy niż niektór aktorki włosy i cere,
E tam z nosem mi się najbardziej podoba jego wyraz twarzy podczas robienia banana. Tak się uśmiecha, że jego radość widać na całej twarzy i wygląda wtedy jak potulny baranek.
W dłuższych kręconych włosach takich z lat 80 kogoś mi przypomina, ale nie wiem, kogo. Jego typ urody był idealny do lat 80 idealnie się wpasował według mnie.
w kręconych moze mu jest troszke lepiej ale w prostych długich tak jak ,w dzikim sercu ..tragedia jak on tam koszmarnie wyglądał .denerwował mnie też ten jego okropny śmiech w tej przynajmniej nie śmieje się tak jak w tamtej
Z tego, co niedawno czytałam Eiza kiedyś przyznała się, że zrobiła sobie operację nosa. Wg mnie to była dobra decyzja. Teraz wygląda lepiej. I uważam, że schudła.
tak teraz wygląda lepiej a schudła może dla roli ..czytałam gdzieś że ona mała zagrać jako ana paula w la que no podia amar uważam że.ona by nie pasowała zbyt dziecinnie wygląda może grac jedynie nastolatki