PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1039
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

niki jest śliczna ale chciałabym zobaczyć ją wtym serialu bez makijarzy jestem ciekawa jakby
wyglądała,, ona nawet śpi ze szminką na ustach i sztucznymi rzęśami myśle czy ona czasem
nie jest po operacjach plastycznych wygląda jakoś sztucznie

http://www.filmweb.pl/person/Eiza+Gonz%C3%A1lez-819401/discussion/Ona+%C5%82adni e+wygl%C4%85da+w+blondzie+zupe%C5%82nie+inna+osoba%21%21%21-2197098

użytkownik usunięty
Vanessa100

opinie są różne nie którzy piszą że to przez włosy a nietórzy ze przez poeracje nosa i schudnięcie ,ale ja myśle ze operacje człowiek ażtak mocno się nie zmienia

ocenił(a) serial na 8

Mi się tam nie podoba jest za chuda i ma nienaturalnie wystające kości policzkowe.

użytkownik usunięty
dominik1989

może zrobiła sobie operacje ..wiesz dla mnie bardzo ładna była ivonne montero w anita no te rajes i ana brenda contreras lubie te actorki i uważm ze są bardzo śliczne nie pomijajc też arceli arabula alejandre barrios ,zuri vegaq a zreszta lista jest bardzo długa wszystkie na swój sposób są sliczne i utalentowane

ocenił(a) serial na 8

Ta Branda Contreras ma strasznie odstające uszy.

dominik1989

Wg mnie Ana Brenda nie ma, aż tak strasznie odstających uszu.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Jasne ma uszy jak Elf :)

dominik1989

Poważnie :O haha Ja oglądałam CI i pewna osoba pisała, że Breco nie powinna mieć koków, bo rzucają się w oczy jej odstające uszy, a ja nie miałam takiego wrażenia.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Chociaż Sonya Smith ma bardziej odstające uszy. Ale ona o tym wie trudno wyłapać jakieś zdjęcie u niej z odkrytymi uszami.

dominik1989

Soni nie znam za bardzo, ale chyba mignęło mi gdzieś zdjęcie z tej jej nowej telki i tam ma związane włosy i czapkę, nie widziałam odstających uszu :D Ale z tego, co czytałam odstające uszy można skorygować :)

użytkownik usunięty
jagodajulia

ja też nie ten ktory nie będzie lubiał danej atorki znajdzie każdy szczegół . moja opinia jest taka że ana brenda ma piękną buzie śliczne oczy

użytkownik usunięty
jagodajulia

ma uszy jak każdy a zresztą nie ma az takich złych w każdej aktorce można znależ coś się nie podoba np maite peroni ma kartoflany szeroki nos sandra echeverria pociągłą twarz elisa z otchłani namietnośći usta jak królik niki z av ma napompowane usta długą szyje i zbyt dziwny układ tważy

użytkownik usunięty
dominik1989

każdy ma jakąś wadę i zalęte dla mnie ana brenda to bardzo przesliczna aktorka jakoś nie zauwazyłam zeby miała odstające uszy

ocenił(a) serial na 8

http://cdn.noveleros.com/photos/as/177215_prof.jpg

To się przyjrzyj.

użytkownik usunięty
dominik1989

każdy z boku będzie miał troszke odstające uszy ona niem aż tak mocno ana jest bardzo śliczna i zgrabna a poza tym wszyscy mamy jakięś wady i zalety .

Nie znam tej aktorki, ale na tym zdjęciu wygląda na ładną

Vanessa100

Wg mnie jest bardzo ładna ta aktorka i wg mnie nie ma, aż tak strasznie odstających uszu.

użytkownik usunięty
Vanessa100

takjest bardzo ladna . ona występowała la que no podia amar .u nas ten tytuł nosił zakazane uczucie fajny był to serial mam nawet go na płytach ,oglądał go jużkilka razy i nie przegapiłam żadnego odcinka na początku gdy go nadali nie wiedziałam kto będzię bochaterem fajny inny niż wszystkie .ten serial można obejrzec na damilyton i chyba yutube

I jeszcze grała w Maurę w Sortilegio.

użytkownik usunięty
jagodajulia

tak grała tam byłą żone bochatera grała złą osobe .sprawdziła się dla mnie aror i atorka powinni się pokazać z każej strony wtedy można powiedzięć że ma ją talent a maitte peroni jak narazię grała tak samo ,

użytkownik usunięty
jagodajulia

sory za błędy w tamtych komentarzach . a jeszcze czy słuchałaś piosenki z , la que no podia amar . śpiewają ją jesse y joy ..core core jst śliczna taka wesoła

Tak słyszałam piosenkę Corre, wg mnie ona nie jest wesoła...

A ja Maite bardzo lubię.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Piosenka Corre jest piękna ale nie ma w sobie nic wesołego, przeciwnie ona jest smutna :/

p_o_n_

Dokładnie... Ja też nie widzę w niej niczego wesołego.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No, co ty jest tak wesoła, że aż płakać się chce ze szczęścia, że wreszcie leci czołówka, bo zawsze jest około 5 minut opóźnienia.

dominik1989

Hę? Corre leciało w LQNPA i na pewno nie w czołówce ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

A co to za różnica wszędzie są takie same :)

użytkownik usunięty
jagodajulia

nie chodzi mi o słowa pioseneki tylko o melodie a zretą wesoła czy nie bardzo mi się podoba słucham jej nawt po kilka razy pod rząd uwielbiam ją chyba najbardziej od wszystkich piosenek

ocenił(a) serial na 8

Mi się najbardziej podoba piosenka z Fiorelli taka skoczna i wesoła.

użytkownik usunięty
dominik1989

chodzi ci o tytułową fajna była meksykanskie piosenki są bardzo ładne lepsze niż te amerykańskie co wciąż dają na vivie i innych programach muzycznycn

ocenił(a) serial na 8

Tak z czołówki. Mam ją na płycie, bo kiedyś było w ŚS. Jeszcze są na tej płycie melodia z Cud miłości, Posłaniec Szczęścia, Zbuntowany Anioł i jeszcze jakaś piosenka, co Ana Belen i Antonio Banderas razem śpiewają.

użytkownik usunięty
dominik1989

moja siostra lubi antosia banderasa napisz jaki tytuł ma ta piosenka to ją pobiore z góry dziękuje ..

ocenił(a) serial na 8

No se Por Que Te Quiero na Youtube też jest ta piosenka.

użytkownik usunięty
dominik1989

dziękuje , potem ja pobiore a ha a nte yanez eduardo umie śpiewać czy nie .

ocenił(a) serial na 8

Moim zdaniem nie umie bo mięśnie z głosem w parze nie idą moim zdaniem. Chociaż nie słyszałem żeby śpiewał.

użytkownik usunięty
dominik1989

może jest też modelem .wiesz co naj ładniejszego ma ariaga .?.nos .ma zgrabny ładniejszy niż niektór aktorki włosy i cere,

ocenił(a) serial na 8

E tam z nosem mi się najbardziej podoba jego wyraz twarzy podczas robienia banana. Tak się uśmiecha, że jego radość widać na całej twarzy i wygląda wtedy jak potulny baranek.

ocenił(a) serial na 8

W dłuższych kręconych włosach takich z lat 80 kogoś mi przypomina, ale nie wiem, kogo. Jego typ urody był idealny do lat 80 idealnie się wpasował według mnie.

użytkownik usunięty
dominik1989

w kręconych moze mu jest troszke lepiej ale w prostych długich tak jak ,w dzikim sercu ..tragedia jak on tam koszmarnie wyglądał .denerwował mnie też ten jego okropny śmiech w tej przynajmniej nie śmieje się tak jak w tamtej

Z tego, co niedawno czytałam Eiza kiedyś przyznała się, że zrobiła sobie operację nosa. Wg mnie to była dobra decyzja. Teraz wygląda lepiej. I uważam, że schudła.

użytkownik usunięty
jagodajulia

tak teraz wygląda lepiej a schudła może dla roli ..czytałam gdzieś że ona mała zagrać jako ana paula w la que no podia amar uważam że.ona by nie pasowała zbyt dziecinnie wygląda może grac jedynie nastolatki

Schudła może też z tego powodu, że jest modelką, a wiadomo, że w świecie modelingu trzeba być chudym. Eiza wciąż wygląda jak nastolatka, więc też nie wiem, czy sprawdziłaby się w LQNPA.