PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1041
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

ta telka się troszke przeciąga .gdy telenowela ma prawie 200 odcinków powinni nadawać po 2
odcinki .już bym chciała zobaczyć nową .. a zreszta gdy serial ma za dużo odcinków to potem się
psuje i jest bezsensowny .być może tu jest inaczej .

ocenił(a) serial na 9

Też jestem trochę znudzona. Z resztą lubię ten moment, kiedy zaczyna się nowa telka, poznajemy bohaterów i nową historię. Wszędzie to piszę, więc teraz też - czekam na Corazon Indomable:)

użytkownik usunięty
Edi13

ja tak samo ..uwielbiam gdy bochaterzy się poznają ..też czekam n;;a corazon indomablę ;; są tam fajne plenery.i oczywiście zagra tam ana brenda .. z początku tą aktorke ujrzałam z wiliamem levym ,grała tam chyba maure już wtedy mślam że powinna grać bochaterki wyglądała tam bardzo pięknie powiedziałabym nawet ż ladniejsza od bochaterki ....

ocenił(a) serial na 9

Piszesz o "Zaklętej miłości". Ja widziałam Breco tylko w "Zakazanym uczuciu", a później w "Teresie", ale ją uwielbiam:) Jest moją ulubioną latynoską aktorką:P

użytkownik usunięty
Edi13

właśnie tak o tym serialu .. ja też ją lubie.. bardziej od maite peroni bo przynajmniej nie kręci nosem i brodą i potrafi zagrać dame . a ta maite chodzi jakby miała kij między nogami !!!

użytkownik usunięty
Edi13

ja też oglądałam ;;zakazane uczucie ;;uwielbiam te telenowele . z rogelim świetnie wyglądala pasowali do siebie chociarz był od niej dużo starszy ,,wnerwiał mnie gustawo bo całą telenowele dyszał i stękał i był bardzo nudny !!!!!

ocenił(a) serial na 9

Byłam w mniejszości, bo wolałam Anę Paulę właśnie z Gustavem, ale Rogelio też był ok i bardzo lubiłam tą telkę. A Mai nie jest moją ulubienicą, ale uważam, że jest bardzo ładna:) A tak w ogóle to ma dzisiaj urodziny

użytkownik usunięty
Edi13

ja też mysle że maite jest dosyć ładna ,ale ana brena jest ładniejsza i zgrabniejsza .. a co d;o zakazanego uczucia ;ta telenowela była naprawde super . myśle że jorge salinas ana brenda.julian gil , ciotka pauli ,susana gonzales ,stworzyli świetny duet że aż chciało się oglądać... .za gustawem nie przepadałam nie wiem może dlatego że denerwowało mie jego stękanie i dyszenie . bo w innej telenoweli jose rona lubiałam podobało mi się jak grał w ;;kiedy się zakocham'' przynajmniej na początku ,bo potem nie oglądałam jej i niewiem jak grał ;;

ocenił(a) serial na 9

Wiadomo! Breco jest naj naj:)

użytkownik usunięty
Edi13

tak , szkoda, że tak mało telenowel z nią wyświetlili .

Edi13

A ja mam odwrotnie (chyba, że telka mnie nudzi). Nie znoszę tego momentu, gdy telka się kończy i muszę pożegnać się z bohaterami, których znam i lubię.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ja wolałabym, żeby były puszczane po 2 odcinki AV, bo chciałabym szybciej wiedzieć, jak to się wszystko skończy:)

W telenowelach fajne jest to, że z góry wiadomo, ile będzie odcinków, i że w tym czasie nastąpi (zazwyczaj) szczęśliwe połączenie głównej pary. W innych serialach zwykle jest x sezonów i wszystko jest często dziwnie przeciągane aż w końcu nie da się już tego oglądać.

ocenił(a) serial na 9
Didi_5

Mogliby dawać drugi odcinek w miejsce powtórek starych telek. Jeśli ktoś chce oglądać "Kiedy się zakocham" to może to robić w internecie, są tam odcinki po polsku

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Większość osób może oglądać albo rano albo po południu więc chyba lepiej by było, gdyby puszczali 2 odcinki jeden po drugim. No i mogliby skrócić te reklamy...

ocenił(a) serial na 9
Didi_5

Pisałam o TV4, nie mam TV6 i oglądam z opóźnieniem:/ Ale gdyby chcieli to i na TV6 znaleźliby czas na drugi odcinek. Jeszcze trochę i nie będzie w Polsce żadnych telek... W Meksyku to mają raj - na samym Canal de las Estrellas emitują 5 świeżutkich telenowel

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Tak, gdyby chcieli, to na TV6 znalazłby się czas, np. puszczają stary jak świat 'Świat wg Bundych' w najlepszym czasie antenowym, i to chyba po dwa odcinki.
Byłoby fajnie, gdyby puszczali u nas więcej telek, zawsze by się coś znalazło dla każdego do obejrzenia. Ja np. nie lubię niektórych aktorek: Maite Perroni, Angelique Boyer (nie wiem, czy dobrze napisałam:) i jeśli leci jakaś telenowela z nimi, to nawet nie zaczynam oglądać, no i był taki czas, że w ogóle nie oglądałam telenowel, bo w tych puszczanych u nas tylko one grały ;(

Didi_5

Widocznie telki nie mają takiej dużej oglądalności. Ja akurat Mai lubię, ale nie przepadam za Boyer, nie oglądnę z nią żadnej telki.

Didi_5

Ja też chcę po 2 odcinki ;) Niestety wątpię, aby w przypadku AV tak się stało.

Dokładnie. Mi też się podoba w telkach ograniczona liczba odcinków, bo mam pewność, że to się skończy.

użytkownik usunięty
Edi13

dobrze że nie ciągnie się tak długo jak MODA NA SUKCES;)

Właśnie widzę, że cierpliwość u Ciebie się skończyła :D czyli ty po prostu chcesz nastepną bo wiesz jak to się skończy xd
Myślę, że to zleci i to bardzo szybko :D bo wakacje się zbliżają małymi kroczkami : )

Ja też bym chciała po dwie odc AV :D ale wątpie w to.. bo już jesteśmy 130 odc to prawie zostało 50 odc :)

użytkownik usunięty
karsapogromca

mam cichą nadzieję,że dadzą;; 'corazon indomable ;;lub ;;que bonita amor ''bo innych nie znam .. nie mam zielonego pojęcia jak się skońzczy; av . jak nie zapomnę to obejrzę 10 końcowych odc ..

miej nadzieję. Wiesz co kobieto mam nadzieję, że następnego nowego tematu nie napiszesz.. Bo zaczynasz być wkurzająca:)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Więcej kultury! Nie wyzywamy nikogo, a używanie takich epitetów źle świadczy tylko o osobie piszącej.

użytkownik usunięty
jagodajulia

to nie było do ciebie ..

Tak, wiem. Jakby było do mnie to już byśmy nie pisały.
Chodzili o to, że nie wyzywamy ludzi. Po pierwsze jest to brak kultury, a po drugie jest to niezgodne z regulaminem.

użytkownik usunięty
jagodajulia

ok! troche mnie zdenerwowało sorki .

To "sorki" to nie do mnie tylko do kogoś innego ;)

użytkownik usunięty
jagodajulia

możesz mi napiać czy niki wyleczyła się z bulimi ?

UWAGA SPOILER
Tak, wyleczyła się. Nawet założyła fundację i pisała bloga o bulimii.

użytkownik usunięty
jagodajulia

fajnie .serdecznie dzięki za szybką odp ...

Nie ma za co :)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
karsapogromca

wiesz mój poprzedni komentarz był nie na miejscu sorry za niego głupio z mojej strony ,faktycznie to temat o ;;prawdziwym uczuciu nie gniewaj się ok ..

użytkownik usunięty
karsapogromca

ja nie widzę żeby post Anida23 był kogoś obrażał napisała tylko żeby ,dali CU ....

użytkownik usunięty
karsapogromca

A zresztą nikt nikogo nie zmusza do czytania ,chcesz to czytasz ,albo nie......proste...

Oczywiście nikt mnie nie zmusza :) jestem tylko ciekawa i czytam co ludzie o tym piszą. I czytam czytam i większość tematów jest twoja i trochę to zaczyna się robić śmieszne, ale masz do tego prawo. Tylko, że pamiętaj to AV, nie CU :)