mam pytanko ale nie dotyczącego tego serialu wie może ktoś kto zagra w nowej telenoweli .la
malquerida ,bo już chyba kilku wytypowali a wciąż zmienają .na innych najpierw miała być rufo
,rivera navarro i jeszcze tam ktoś jestem ciekawa jacy atorzy i aktorki zagrają .
Na Wikipedii na razie są wymienieni:
Jorge Salinas
Nora Salinas
Alejandro Tomassi
Raquel Olmedo
Alberto Estrella
Guillermo García Cantú
Fabián Robles
María Victoria
dzięki za obsade .już bardziej wolę nore salinas niż , wiecznie płaczącą bekse ruffo .ale czy jorge salinas jest całkowicie potwierdzony ? bo gdzieś czytałam ,że podobno nie zagra jedni piszą że zagra a inni że nie .ja to bym chciała ,ąby zagral tam villana jest w tej roli .najlepszy ...
W Wikipedii piszą, że potwierdzone zostało 6 marca. A czy tak będzie to nie wiem.
Silvia nie zagra, bo gra w innej telce. Ruffo nie zagra, bo podobno nie dogadała się w sprawie finansowej i typowana jest Lucero.
Chodzi ci o Silvie Navaro a ona nie miała zakończyć karierę i zająć się czymś innym ?
Tak o Silvię Navarro, zagra ona w telce Mi corazon es tuyo, Osoria. W tamtym roku na "chacie", wspomniała że planuje w przyszłym roku (czyli 2014) jakąś telkę, ale to jeszcze nic pewnego.
Coś tam było mówione, że więcej czasu poświęci restauracji, ale chyba nigdy nie mówiła o skończeniu kariery, jak już coś to o przerwie.