Na TV6 o godzinie 16:00 premierowy odcinek i powtórka o 12 na TV4. Mam nadzieje, że w miarę szybko zleci te 103 odcinki, co zostało do końca. Bo trochę meczą widza tymi przerwami i zmianami godzin emisji serialu.
No mnie też. Już trochę wypadłam z rytmu oglądania. Poza tym czekam na Corazon Indomable w Polsce
Ja na razie oglądam, ale nie wiem jak długo to potrwa...
CI to ciekawa telenowela, ale do pewnego etapu. Później jest coraz gorzej.
Chcę to zobaczyć przede wszystkim ze względu na Anę Brendę, no i podobno to wielki hit w Meksyku. Ale to nie to forum;)
Na razie oglądam AV:)
Ja widziałam CI i na początku byłam zachwycona, a później to szkoda gadać. Tak, hitem było w Meksyku.
Wcześniej się skończy Nieposkromiona miłość, bo ma mniej odcinków. Ciekawe, co dadzą zamiast tych starych telenowel Ukryta miłość i Kiedy się zakocham, bo zbliżają się do końca.
skąd ta zmiana godzin ? lepiej było o 19 , kazdy po pracy mógł odpocząć i na spokojnie oglądac serial . a teraz ledwo wbiegam do domu i i od razu włączam TV zeby zdążyć ;/
PROTESTUJE !!!!!
Jak ci godzina nie odpowiada to możesz oglądać wieczorem w Internecie na Anyfiles.
Ale nic dziwnego, że coraz słabiej jest z TV4 i TV6 i od 31 grudnia w 100% należy do Polsatu. To już się nie dziwie, czemu po nowym roku tak drastyczne zmiany w ramówce były i na TV4 i na TV6