PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627156}

Prawo Agaty

2012 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 43605
6,1 7 krytyków
Prawo Agaty
powrót do forum serialu Prawo Agaty

Co jak co, ale "rażącą niewdzięczność" odczytywaną z kpc i "cofnięcie darowizny", to mogli sobie darować. Tak trudno zatrudnić prawnika-konsultanta? Skoro w serialach medycznych zawsze jest jakiś lekarz, który pełni taką rolę...

mash2

Serial ogląda moja lokatorka i jako, że studiuję dziwny kierunek, jakim jest prawo, czasem przychodzi do mnie, by zweryfikować, czy coś, co dzieje się w serialu jest faktycznie zgodne z obowiązującym porządkiem prawnym i czy naprawdę bohaterowie mogą coś tam zrobić... z reguły wychodzi na to, że mogą, a ja przez te nasze burze mózgów wyrobiłam sobie opinię, że twórcy serialu odrobili lekcję prawną i nie ma tam jakichś żenujących "baboli", przynajmniej w porównaniu z innymi filmami i serialami... ale z Twojego posta widzę, że jednak każdemu zdarzają się potknięcia ;D
...serio odczytywali rażącą niewdzięczność z KPC? ;D ahahahahaha ;D przynajmniej dobrze, że nie z kapeku :)

Spitfeuer

serio ;) Nie no, kilka takich rzeczy się trafiło - np. adwokat wykonujący zawód poza kancelarią ;)

mash2

Chyba aż zacznę oglądac ten serial z lokatorką.... ;D