PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808988}

Projekt Błękitna Księga

Project Blue Book
2019 - 2020
7,2 1,6 tys. ocen
7,2 10 1 1640
Projekt Błękitna Księga
powrót do forum serialu Projekt Błękitna Księga

ale schron atomowy ze sklejki (małego majsterkowicza), i pierś siewki (rodzina przepiórki) z albedo100%, poruszająca się z prędkością komety, to już mnie całkiem wyk*rwilo&&&!
Ten badziewny produkt masowy, pretenduje do tej samej klasy co Archiwum-X, ale zasługuje na 4-5pkt/10, co przy klasie 10/10 Archiwum X, nie jest różnicą 2x, ale jest jakościową przepaścią! Do tego kapitan, bawidamek- samczyk alfa... No wqrv na maxa!

willet

Chyba nie zrozumiales o co w tym serialu chodzi. Zadaniem profesora nie bylo znalezienie oczywistego i prawdziwego wytlumaczenia danego zjawiska tylko przedstawienie tego co ludzie widzieli jako cos co beda potrafili w miare pojac ale nie do konca z racji rzadkosci jego wystepowania (swiecacy balon, gazy bagienne, roznice temperatur etc). Oczywiscie sa pokazywane zazwyczaj dwie perspektywy - swiadka i naukowca, ktore sie w miare pokrywaja ale reprezentuja calkiem co innego. Wyjasnienia serwowane przez zespol BB sa niekiedy wbrew wiedzy i doswiadczeniu profesora ale jak sam mowil, robi to by zebrac wiecej danych dla swoich badan.

Thornilav

Przytoczyłem argumenty i wskazałem jaki typ osobowości aktorskiej mnie wq#&rwia. Nie napisałem nic o niedostatecznych narzędziach jakimi dysponowali śledczy, jak i nie napisałem nic o fabule i metodologii badań zjawisk.