PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10035504}
5,4 4,4 tys. ocen
5,4 10 1 4388
4,9 9 krytyków
Projekt UFO
powrót do forum serialu Projekt UFO

Nie rozumiem niskich ocen. Uwielbiam ten naturalnie przemycony humor wynikający z absurdu sytuacji, spojrzeń, drobnych gestów. Wszystko jest przemyślane. Fantastyczna gra aktorska. Nie mogę napatrzeć się na Polgara i Sokolika, w ogóle nie widzę w nich aktorów.
Dla mnie to jakościowa produkcja, odświeżająca polski rynek składający się głównie z komedii romantycznych i seriali kryminalnych.

milwero

Myślę, że to kwestia rocznika. Ja jestem '75 i dużo "parskałem" widząc ponownie jak koślawy był świat tamtej epoki. A jednocześnie taki wyraźny - parskałem ale też kiwałem głową "tak było, pamiętam"... Serial fajny, ale może być nie dla wszystkich zrozumiały.

milwero

Dokładnie, bdb produkcja!

ocenił(a) serial na 3
milwero

Naturalnie przemycony humor? Kiedy? Podczas ujęcia na głowę łosia podczas rUcHaŃsKa? Niestety nie mam już 12 lat żeby dalej mnie takie rzeczy bawiły

krzysztof.deoniziak

Widać że dawno już nie masz 12 lat. Chyba dziaderstwo się odzywa

milwero

Wypowiedział się tu Pan krzysztof.deoniziak. Ocena 3/10. Na tyle też ocenił np serial Severance. Coś mu się chyba wszystko nie podoba. Pewnie 1670 też był nieśmieszny.

ocenił(a) serial na 8
milwero

Tutaj pan Krytyk się jakiś wypowiada, że "przestylizowane" a mnie urzekła dbałość o szczegóły - praktycznie każda scena to takie 'smaczki" ceraty na stołach, buty relaksy w błocie, nawet słupki na chodniku dokładnie z epoki. Podoba się albo nie podoba, może po prostu ktoś nie łapie kontekstu i tyle.