PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=734597}
7,1 22 tys. ocen
7,1 10 1 22481
6,3 3 krytyków
Prokurator
powrót do forum serialu Prokurator

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale w dziale" "odcinki serialu" widnieje jakiś błąd, który uniemożliwia śledzenie serialu w prawidłowy sposób w profilu użytkownika, w kategorii: "masz do obejrzenia". Odznaczyłem jako "śledzone" bodaj kilkadziesiąt różnych seriali i w żadnym z nich nie mam podobnych problemów. Tu, natomiast, mimo premiery kolejnych odcinków, nie pojawiają się one we wspomnianej kategorii w moim profilu użytkownika w dziale "seriale".

O tym że błąd jest zaświadcza zresztą również niewłaściwa kolejność dodanych odcinków serialu: odcinek nr 10 zapisano pomiędzy odcinkami nr 8 i nr 9 (nowa matematyka na stronie?), czyli przed tym ostatnim. Ponadto dodano kategorię: "odcinki niesezonowe", mimo iż w przypadku tego serialu odcinków takich, póki co, nie ma.

Problem zgłaszałem weryfikatorom i administratorom, niestety bez widocznego rezultatu (czy rzeczywiście tylko mi zależy na tym, żeby na stronie zamieszczone były prawidłowe dane?!).

Mam nadzieję, że powyższy problem wkrótce zostanie ostatecznie rozwiązany, a nieprawidłowości w zapisie odcinków usunięte. Jeśli tak się nie stanie, mam nadzieję że poprzecie mój apel i wymusicie tę zmianę na administratorach strony (nawet jeśliby miało to oznaczać stratę przez niektórych użytkowników punktów za dodane przez nich materiały, które zostały przez kogoś zapisane w nieprawidłowy sposób :)).

ocenił(a) serial na 5
hando

Wczoraj, tj. w niedzielę 27 września 2014 r., miałem nadzieję, że błąd został usunięty: tego dnia wieczorem serial pojawił się w moim profilu w pozycji "masz do obejrzenia", zdziwiło mnie jednak że system odnotowywał aż 9 odcinków jako gotowych do obejrzenia, a więc po ich premierze (co zgodne z prawdą oczywiście nie jest). Niestety, dziś znowu nie ma go w profilu. Dane są więc w dalszym ciągu w jakimś stopniu niepoprawne.

Także, bardzo proszę raz jeszcze o zerknięcie na zapis ww. materiałów w systemie. Może przy ponownej próbie uda się usunąć wszystkie nieprawidłowości. :)