Nie oglądałem tego, i napewno nie mam zamiaru na to marnować czasu, ale po jaką cholerę jest odrazu planowane 115 odcinków?. Przecież najpierw kręci się pilot serialu, albo chociaż jeden sezon który ma najwyżej 15 odcinków, żeby sprawdzić jak na serial zareagują widzowie. Ale nie tu będzie kolejna durnowata telenowela po kilkaset odcinków.
Oni podali ile odcinków będzie miała ta CAŁA telenowela! Czyli tylko 115, więc będzie o wiele krótsza od BrzydUli i Majki
nie idioci...115 odcinków do maja albo do czerwca :D trzeba być naprawdę tępym ...ten serial będzie trwał tyle samo co BrzydUla czy Majka:D czy te komentarze piszą dzieci czy co...ludzie ogarnijcie się ;p
@nihooya, nie chciałem tu nikogo obrażać, ale trochę przesadziłeś, dziecko to ty jesteś w dodatku zakompleksione, skoro tracisz czas na takie gówno, (bez obrazy dla innych użytkowników). Ja napisałem że narazie jest planowane 115 odcinków, a ty piszesz w takiej formie jakby to było też do mnie kierowane, więc może najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem zacznij bronić "serialu" w jakiś zrozumiały sposób.
nie bronię tego ale jak ci się coś nie podoba to po co wchodzisz tutaj,marnujesz swój czas na komentowaniem i nie piszę do Ciebie tylko do KokainKa_978 ;p
Straciłem około 10min. masz rację trochę niepotrzebnie, ale chciałem po prostu się dowiedzieć jaki jest sens planowania już kolejnej telenoweli, sądząc po poście Kokainka_978, najpierw była Brzydula potem Majka, a teraz to, czy to się kiedyś skończy?.
No to nie pisz w takiej formie bo to wygląda jakbyś paru użytkowników miał na myśli.