PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597228}

Prosto w serce

2010 - 2011
4,8 13 tys. ocen
4,8 10 1 12561
Prosto w serce
powrót do forum serialu Prosto w serce

stodoła...

ocenił(a) serial na 6

Nie wiem czy Wam też to rzuciło się w oczy, ale ta stodoła, w której Monika i Artur nocowali to wielka ściema. Ciekawe na której wsi są takie stodoły, że niemowlaki mogłyby jeść z podłogi, bo tak tam czyściutko...

laleczka874

i jeszcze świtło tam było.nie no stodoła pierwsza klasa:)

issa1900

światło

issa1900

fakt to było dobre z tym światłem chyba im sie stodoła z hotelem pomyliła

sigma86

Nie wiem, czy mi uwierzycie, ale takie stodoły istnieją, nie wiem, czy pod Warszawą, ale istnieją i mają nawet światło, a czasem nawet jest kontakt i jak bateria pada w telefonie, czy latarce to można sobie skorzystać.

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

tia, istnieją, ale wtedy nie nazywają się stodołami ;D

laleczka874

to jak się wtedy nazywają????

ocenił(a) serial na 1
jagodajulia

kanciapą? :P

"Stodoła - budynek w gospodarstwie rolnym przeznaczony do przechowywania zebranego zboża, siana i słomy. W stodole wykonywało się też omłoty zboża, przechowywano narzędzia rolnicze, pojazdy rolnicze. [...] W budynku stodoły, w jednym ze szczytów, wyodrębnia się czasami, za pomocą ścian pełnych z ewentualnymi drzwiami lub bramą, pomieszczenie ze stropem, przeznaczonym na niedużą oborę dla bydła"

ps. jak moja babcia usłyszała o stodole z kontaktem, światlem i wyglądającym jak zwykłe pomieszczenie mieszkalne to śmiala się przez dobrą chwile.

SztucznyMrok

Ale ja byłam właśnie w takiej stodole, ze słomą, sianem, narzędziami rolniczymi itp. I ten gospodarz powiedział, że teraz światło jest potrzebne w stodole.

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

Nikt nie wnika w to, gdzie Ty bywałaś... światło w stodole jest potrzebne... ale w tym pomieszczeniu, które scenarzyści nazwali stodołą nie można za h*ja doszukać się rzeczywistości...

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

domkami letniskowymi...

laleczka874

faktycznie zwróciłam na to uwagę hehe ... ale mi stodoła ;p