Emisja od 11 lipca o godzinie 17.00 w TV4! Polski tytuł to "Przeklęta".
Aż szok że 4 postanowiła puścić jakąś telkę i to w wakacje.Jednak lipa ponieważ liczyłem że zapodadzą jakąś z śliczną Boyer,lub z D.Zepada,tym bardziej że są bardzo udane :D.Do tej telki jakoś nie mam przekonania.
Obejrzałem pierwszy odcinek od można obejrzeć tragedii uważam nie ma, chociaż to też pod względem historii raczej też nie moje gusta :)
Mi się podobał ten 1 odc.taki był mroczny klimacik,schemat trochę z tym naznaczeniem dziewczynki jak z filmu : Omen he he.Jestem teraz nawet ciekawy co się dalej wydarzy,mam tylko nadzieje że utrzyma poziom i nie będzie przynudzał.Co do telki o której wspomniałeś,Lo Imperdonable też liczyłem już od dawna że w końcu ją puszczą,ale fakt może się doczekamy i jakoś na jesień ją zobaczymy ;)
Mi się spodobały pierwsze odcinki i liczę ,że telenowela będzie trzymać poziom. Ja bym chciała najbardziej zobaczyć Amar a muerte , Que te perdone Dios i Hijas de la Luna :)
Mi tak samo podeszły te pierwsze odcinki,spodziewałem się większej kaszanki,a tu miłe zaskoczenie w końcu po dłuższym czasie ;).Co do telek które wymieniłaś to jak najbardziej bym chciał zobaczyć,przynajmniej te dwie pierwsze,bo o tej 3 nawet nie słyszałem powiem szczerze.Bym się nie obraził gdyby TV4 je zakupiła :P .Ja bardzo jeszcze na tą czekam https://www.youtube.com/watch?v=VgyHBk0UhvE
Por amar sin ley możę być ciekawa,ale przeraża mnie ,że m aż dwa sezony . Osobiście nie lubię jak telenowele na siłę są przedłużane .
To prawda bo wtedy zbytnio akcja się niepotrzebnie wydłuża,tak jak w Moda na sukces gdzie telka liczy kilka tysięcy odc :D.Jednak mimo wszystko ten serial obejrzałbym z Wielką chęcią ;)
Jak by była w tv to również bym ją chętnie obejrzała ponieważ jest dobra obsada i fabuła wydaje się być ciekawa :)
W takim razie bądźmy dobrej myśli że polska tv nas pozytywnie zaskoczy i da nam obejrzeć choćby nawet na jesień,gdy będą nastawać szybkie wieczory i nie będzie zbytnio co robić.Więc na nudę będzie jak znalazł ;)
Niestety drugi odcinek już mnie rozczarował bardziej przynudzał niż ciekawił, dodatkowo uważam że Renata Notni gra sztucznie każda jej mina była przesadzona ):
Ale nie skreślam tej telki zobaczymę jak będzie dalej :)
Ja nie narzekam na 2 odc.,dobra była akcja z tym brodziatym dziadem :D.Co do Renaty N,to ja jej osobiście w ogóle nie lubię,wygląda na taką świętoszkę dziewice,taka wyrośnięta dziewczynka.Ja lubię i podoba mi się jej chrzestna która dała jej w 1 odc wisiorek i tak ciotka z którą mieszka teraz.
Mnie ta ciotka niestety irytowała straszne babsko, jej to nawet ta maseczka nic nie pomogła bo wyglądała po niej jeszcze gorzej ;)
he he każdy ma inny gust.Mnie śmieszyły te ich rozmowy jak ta gadała,nie mów do mnie ciociu,a tamta młoda ciągle jej ciotkowała :D.
To akurat było celowe już tyle lat z nią mieszkała i niby dalej zapominała żeby nie zwracała się do niej ciociu ;) - Po za tym zdziwiło mnie to że ta ciocia, się praktycznie nie zestarzała chociaż ta już dorosła ;)
Wiadomo,ale było widać po minie ciotki że po latach zaczęło się jej to nawet podobać :D.A z wyglądem tak to już jest że po dzieciakach widać jak rosną i dojrzewają,a po starszych osobach tak jak jej ciotka to ta zmiana nie jest już tak bardzo zauważalna.Jedynie później zmarszczki dojdą :D
Ja na moje to tej różnic praktycznie nie zauważyłem jednak trochę to dziwne ;) - No ale cóż to telka wiec nie ma co się dziwić ;)
Niestety już 3 odcinek mocno mnie zawiódł, niestety telka robi się coraz bardziej nudna i niekiedy komiczna ):
Jeżeli dobrze zrozumiałem to jedna panna malowała zmarłego ;)
A mnie ten serial bawi i ani trochę nie przynudza.A do tego trzeba przyznać że ma sexi aktorki.Szczególnie te kelnerki w barze,(zło rozpusty) jak to nazwały te stare dewotki :D
Mnie niestety 3 odcinek wynudził - Po za tym że wreszcie odnalazł dziewczynę, nic się w tym odcinku ciekawego się nie działo ):
Co do scen śmiesznych to by się znalazły tak jak tą którą wspomniałem, tylko że mam wrażenie ona była niezamierzenie komiczna ):
Jak dla mnie "Przeklęta" to w miarę dobra telenowela, widziałem gorsze jak "Po prostu Maria" czy "Twoja na zawsze" ;)
Tragedii uważam nie ma też widziałem gorszę, chociaż akurat ta teleka mnie na razie nie wciągnęła ;)
We wrześniu raczej nie będzie nowości bo "Przeklętą" przesuwają na 16.00 o 17.00 będzie "Boomerang" a o 17.30 własna produkcja "Miłość na zakręcie". Może poleci coś po "Przeklętej" na początku stycznia ;)
Kurde trochę lipa,liczyłem że od września puszczą po 2 odc.Przeklętej żeby szybciej puścić jakąś nową premierę.Ale nic póki co jest co oglądać więc nie jest źle ;).Dzięx za info ziomek
"Por Amar Sin Ley" będzie miało 3. sezon, co ciekawe Ana Brenda odeszła z telenoweli w połowie 2. sezonu, a David Zepeda przeszedł do Telemundo i raczej nie zagra w 3. sezonie.
Również chcę powiedzieć że też liczyłem na inną telke chociażby na ''Lo Imperdonable'' wydaje się mi ciekawsza, no ale może po tej telce się w końcu doczekam :)
"Lo Imperdonable" to dobra telenowela, najmocniejsza strona w tej telenoweli to para Veronica & Martin czyli Ana Brenda & Ivan <3