PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=778522}

Przeklęta

Mi adorable maldición
2017
6,8 137  ocen
6,8 10 1 137
Przeklęta
powrót do forum serialu Przeklęta

CO?!! Znowu to samo co LB te same wątki, takie same przesłanie, te same sceny masakra...Jedynie Renata jest śliczna ale gra jak na razie tylko oczami i ustami... Zawiodłam się jeszcze ta stara „wiedźma” no błagam śmiech. A co z telenowelą „Quiere eres a ti” ??-tak czekałam na tą telkę w polskiej telewizji, bo zawsze jestem ciekawa jak dana aktorka podoła podwójnej (a w przypadku Angelique Boyer potrójna :)) roli sióstr bliźniaczek . A i czekałam bardzo na telenowelę z Boyer, bo bardzo ją lubię a tu taka załamka...( może ktoś ma link do „Quiere eres a ti”? (Chyba źle napisałam chodzi o aktorkę która gra tutaj Monice)

Monica_7

Quien eres tu? - To prawidłowa nazwa a aktorka to Laura Carmine

ocenił(a) serial na 4
Monica_7

Laura Carmine w "Quen eres tu?" zagrała tragicznie. Sama telenowela nie specjalnie dobra. Niestety w "Przeklętej" Laura też średnio zagrała.
Co do telenoweli to nie jest tak źle, widziałem gorsze telenowele :) "Przeklęta" to średnia telenowela, podobna do "BC" jednak trochę się różni.

Adpadi123

Masz racje zaczęłam zmieniać powoli zdanie, np. Podoba mi właśnie na przekór gra Laury Carmine czyli „Monici” , tam były dwa pustaki w LB a tu widać,że jej postać nie jest taka słodka,lubię jak gra,do tego fajna gra Maji jako Elsy i od razu poznałam kto gra tutaj Apolonię. Może więc nie być tak źle ;)

Adpadi123

Mnie Laura podobała się w "Burzy", grała tam Esther. Może jeszcze dam szansę telenoweli? Zobaczymy.