CO?!! Znowu to samo co LB te same wątki, takie same przesłanie, te same sceny masakra...Jedynie Renata jest śliczna ale gra jak na razie tylko oczami i ustami... Zawiodłam się jeszcze ta stara „wiedźma” no błagam śmiech. A co z telenowelą „Quiere eres a ti” ??-tak czekałam na tą telkę w polskiej telewizji, bo zawsze jestem ciekawa jak dana aktorka podoła podwójnej (a w przypadku Angelique Boyer potrójna :)) roli sióstr bliźniaczek . A i czekałam bardzo na telenowelę z Boyer, bo bardzo ją lubię a tu taka załamka...( może ktoś ma link do „Quiere eres a ti”? (Chyba źle napisałam chodzi o aktorkę która gra tutaj Monice)
Laura Carmine w "Quen eres tu?" zagrała tragicznie. Sama telenowela nie specjalnie dobra. Niestety w "Przeklętej" Laura też średnio zagrała.
Co do telenoweli to nie jest tak źle, widziałem gorsze telenowele :) "Przeklęta" to średnia telenowela, podobna do "BC" jednak trochę się różni.
Masz racje zaczęłam zmieniać powoli zdanie, np. Podoba mi właśnie na przekór gra Laury Carmine czyli „Monici” , tam były dwa pustaki w LB a tu widać,że jej postać nie jest taka słodka,lubię jak gra,do tego fajna gra Maji jako Elsy i od razu poznałam kto gra tutaj Apolonię. Może więc nie być tak źle ;)