PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10053092}

Przesmyk

2025 -
6,5 11 tys. ocen
6,5 10 1 11383
6,1 10 krytyków
Przesmyk
powrót do forum serialu Przesmyk

a jak się skończyło to nie wiem, mimo, że obejrzałem do końca. Może ktoś mi spróbuje podpowiedzieć jak mam rozumieć finał, że tak sobie zagadnę.

ocenił(a) serial na 9
kajkokosz

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja rozumiem koniec jako gorzki sukces. Czyli Lena zneutralizowała bombe i prowokacja ise nie udała. Skiner okazał się szpiegiem a do tego bratem Skopiencewa. Myślę, że jednak zakochał się w Ewie i chciał ją ocalić. Jednak Ewa go zabija. Jednak wcześniej Skiner "ratuje" jej siostrzeńca Kaja i uprowadza go, by mieć możliwość szantażowania Ewy. Gdy Ewa zabija Skinera, uniemożliwia akcję Skopiencew i ruski wywiad postanawiają zrobić z uwięzionego Kaja agenta rosyjskiego, który w domyśle zbliży się potem do Ewy i będzie ją szpiegował.

Barbarra_Ra

Trochę zwlekałem z odpowiedzią, bo myślałem, że będą i inne wypowiedzi. Dzięki za komentarz i odpowiedź. Jeżeli już tylko spojrzysz na swój komentarz zapewne widzisz jaka fabuła w tym serialu jest nieposkładana. I taką też mam obserwację swoją własną. Dużo chaosu i więcej irytacji z powodu tegoż rozgardiaszu niż zaangażowania w logiczność sekwencji. Oglądałem w nadziei, że jakoś się mi to w końcu zepnie w całość, ale prócz pozostającego w nadziei niczego innego z tego serialu nie wyniosłem. Taki trochę misz-masz, test na wytrzymałość widza. Nawrzucano wątków i

kajkokosz

Urwało mi, więc ciąg dalszy krótko - Nawrzucano wątków i co dalej zależeć będzie od oglądaczy.

ocenił(a) serial na 9
kajkokosz

Mnie sie podobało i to bardzo. Ale oczywiście szanuję Twoja opinię. Pozdrawiam:)