PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10053092}

Przesmyk

2025 -
6,5 11 tys. ocen
6,5 10 1 11401
6,1 10 krytyków
Przesmyk
powrót do forum serialu Przesmyk

Antypolski gniot zapewne za pieniądze z niemiec.... Nie wiem jak Państwo Polskie moze pozwalać na kręcenie i emisje tego. Wstyd i hańba.

tizek2

To chyba jakiś inny serial oglądamy

popas1

Może tak. Chociaż lewak z definicji nie widzi, jak opluwani są Polavy, bo sam ich opluwa.

divx_avi

Człowieku, ogarnij się. To nie jest serial o uchodźcach, tylko niewielki fragment, który nic nie wnosi do fabuły i faktycznie jest zbędny. Nie ma tam żadnego szkalowania Polaków – wręcz przeciwnie, pokazują, jak to niby super działa nasz wywiad. A skoro uważasz się za prawdziwego Polaka, to warto byłoby nauczyć się pisać to słowo poprawnie, bo aż wstyd. Swoją drogą, większość takich internetowych twardzieli w razie zagrożenia byłaby pierwsza do ucieczki za granicę. Jak to mówią kozak w necie pi... w świecie.

popas1

No widziałem fragment jak jacyś Polacy napadali na "biednego" inżyniera z Bangladeszu, a pani szpieg ich porozstawiała po kątach. Absolutnie żadnego opluwania Polaków, wcale. Oczywiście nic o tym, kim jest większość tych niby "uchodźców". Że to są zwykli bandyci. O tym ani słowa. Tylko Polacy to bandyci, "inżynier" z Bangladeszu to "biedny człowiek szukający swojego miejsca na ziemi", jak to mówi ten żałosny Tusk.

divx_avi

Jak już wspomniałem prędzej to był nic nie znaczący fragment dla całej fabuły, ale poza tym to co z tego. Uważasz że skoro żyjesz w Polsce to każdy z nas jest taki cudowny i dobry? To czy ludzie są dobrzy czy źli nie definiuje miejsce zamieszkania w Polsce. Żeby nie było ja też nie jestem za uchodźcami ale nie latałbym specjalnie po nocy żeby napieprzać tych co im pomagają.

popas1

A to Polak wjechał w ludzi w Magdeburgu na jarmarku bożonarodzeniowym? To Polak zabił żołnierza Mateusza Sitka? To Polak wysadził się na koncercie Ariany Grande w Manchesterze? To Polacy niszczyli płoty na przejściu granicznym w 2021?

divx_avi

Dobra kończymy bo widać że dalsza rozmowa nie ma sensu. To jak grać w szachy z gołębiem – przewróci pionki, narobi na planszę i odleci przekonany, że wygrał.

popas1

Proste pytania. Nie rozumiesz ich?