Antypolski gniot zapewne za pieniądze z niemiec.... Nie wiem jak Państwo Polskie moze pozwalać na kręcenie i emisje tego. Wstyd i hańba.
Człowieku, ogarnij się. To nie jest serial o uchodźcach, tylko niewielki fragment, który nic nie wnosi do fabuły i faktycznie jest zbędny. Nie ma tam żadnego szkalowania Polaków – wręcz przeciwnie, pokazują, jak to niby super działa nasz wywiad. A skoro uważasz się za prawdziwego Polaka, to warto byłoby nauczyć się pisać to słowo poprawnie, bo aż wstyd. Swoją drogą, większość takich internetowych twardzieli w razie zagrożenia byłaby pierwsza do ucieczki za granicę. Jak to mówią kozak w necie pi... w świecie.
No widziałem fragment jak jacyś Polacy napadali na "biednego" inżyniera z Bangladeszu, a pani szpieg ich porozstawiała po kątach. Absolutnie żadnego opluwania Polaków, wcale. Oczywiście nic o tym, kim jest większość tych niby "uchodźców". Że to są zwykli bandyci. O tym ani słowa. Tylko Polacy to bandyci, "inżynier" z Bangladeszu to "biedny człowiek szukający swojego miejsca na ziemi", jak to mówi ten żałosny Tusk.
Jak już wspomniałem prędzej to był nic nie znaczący fragment dla całej fabuły, ale poza tym to co z tego. Uważasz że skoro żyjesz w Polsce to każdy z nas jest taki cudowny i dobry? To czy ludzie są dobrzy czy źli nie definiuje miejsce zamieszkania w Polsce. Żeby nie było ja też nie jestem za uchodźcami ale nie latałbym specjalnie po nocy żeby napieprzać tych co im pomagają.
A to Polak wjechał w ludzi w Magdeburgu na jarmarku bożonarodzeniowym? To Polak zabił żołnierza Mateusza Sitka? To Polak wysadził się na koncercie Ariany Grande w Manchesterze? To Polacy niszczyli płoty na przejściu granicznym w 2021?
Dobra kończymy bo widać że dalsza rozmowa nie ma sensu. To jak grać w szachy z gołębiem – przewróci pionki, narobi na planszę i odleci przekonany, że wygrał.