Przesmyk: Sezon 1 Przesmyk sezon 1, odcinek 5
odcinek Przesmyk (2025)

Przesmyk | odcinek 5

50m
7,0 386  ocen
7,0 10 1 386
Przesmyk
powrót do forum s1e5

agent wywiadu

ocenił(a) serial na 6

Agent wywiadu, widzi podejrzany samochód, podjeżdża na podwórko, próbuje wchodzić frontowymi drzwiami. No super agent. Super ten co to do serialu wymyślił.

ocenił(a) serial na 5
Pshemq

Już pomijając ze może by tak zadzwonić na policję zeby stamtad ewakuowali zamiast wysyłać jednego na odstrzal i to jeszce z Warszawy. ;) ta scena jest po prostu absurdalna. Jak on tam już jechał wiedziałem że go zabija.

Pshemq

Przecież on dał się zabić, żeby podsłuchać co będzie w następnym odcinku. Tego żaden wywiad jeszcze nie wymyślił. Jak innowacje to innowacje.

Pshemq

Do tego jedzie SAM ;) Cały wywiad nie ma kodo posłać na ratunek... Fakt nawet zadzwonić do lokalnej policji, by babkę szybko ewakuowała... Było słabo z logiką od początku serialu, ale brną w coraz gorsze mielizny i durnoty... Dramat!!

pixi222

Takiego absurdu dawno nie widziałam, agencja raczej ma dane kontaktowe, mogli do niej zadzwonić i ja uprzedzić. Jak Sorokina przekroczyła granicę to od razu wiedzieli gdzie jedzie a numeru telefonu nie mieli do kobity....

Pshemq

Bo dostał takie polecenie.... na dachu..... czyli to super tajne łamane przez "nie wiem".... :)))