Z nieoficjalnych, jeszcze niepotwierdzonych na 100% informacji :stacja postanowiła anulować serial po pierwszym sezonie z powodu niesatysfakcjonującej widowni.
Na dodatek jeszcze obecnie tłumacz zawiesił tłumaczenie serialu, tak więc do najnowszego odcinka póki co nie czekajcie na napisy.
No przecież! 7 odcinek oglądnęło najwięcej ludzi !!Wkurzę się, jeśli to się potwierdzi!!! ;(
No tak podali na Dream Team lecz nie wiadomo czy to prawda po prostu nie nadążają z tłumaczeniem więc użyli wymówki starej wymówki.
Ponieważ CW powiedziało na samym początku, że dadzą cztery nowe seriale i dwa z najlepszymi wynikami zostaną obecnie jest to The 100 i Hart, ale The tomorrow People i Star-Crossed mają identyczne wyniki oglądalności może minimalnie słabsze tym bardziej, że oba seriale poprawiły się znacznie zostaje jeszcze jedna rzecz bodajże CW może kontynuować 4 seriale, ale tego dowiemy się dopiero w Czerwcu :)
tomorrow people tez ?! dobra, star-crossed moze mi d.. nie urwało, ale tomorrow people definitywnie miało mocne momenty ;o niech się nawet nie wygłupiają. przecież to hart of dixie jest nudnym, odgrzewanym po raz piąty kotletem.. to co się tam dzieje to jest już komedia, przygody dr hart w bluebell powinny sie zakończyć i dać szansę innym serialom...
Coś ci się chyba pomyliło ;) Nowych seriali jest 5, a HoD nie jest jednym z nich. Dwa z nich zostały już przedłużone (The Originals, Reign). Co do HoD, to nie wydaje mi się, żeby planowali 4 sezon, skoro przenieśli emisję na piątek (ten dzień tygodnia jest zarezerwowany dla najgorzej radzących sobie seriali). Nie znam się na tym i nie potrafię przewidzieć z czego zrezygnują, a co przedłużą. Ale jeśli mam obstawiać, to BatB, TTP i HoD pójdzie do wylotu, a bitwa potoczy się między Star-Crossed i The 100 (zadecyduje ona też o losie The Carrie Daries, o ile nie jest on już dawno przesądzony).
CW przedłużyło Reign, Pamiętniki, Supernatural, Arrow i The Originals. Co do nowych seriali to myślę, że przedłużą na pewno The 100 (I hope so!) , a co do reszty nie mam pojęcia. Jak dla mnie mogliby nie przedłużać tego badziewia Star Crossed i The Tomorrow people, jestem po 2 odcinkach tych seriali i.. bleeh. Co za żenada. Pamiętniki wampirów też mogliby sobie darować i kończyć już, bo ten serial od 4 sezonu to jedno wielkie g*wno.
Były seriale, któe miały powyżej 1,5mln, a zostały nulowane, tj. Hellcats oraz The Secret Cirlce. SC ma ok.1 mln.
i oto moje szczęście :( bo oba oglądałam... i oba chamsko skończyli w najlepszym momencie... mogłam sobie poczekać na decyzję o kontynuacji bądź anulowaniu zanim zaczęłam oglądać :(
Stacje nie sugerują się milionami, tylko współczynnikiem demo, czyli ilością widzów w wieku 18-49 lat.
Czy mozesz mi napisac skad masz takie informacje? Oficjalnie wiadomo ze ostatni odcinek sezonu pierwszego zakonczy sie na cliffhenger. Zwieksza to szanse na kontynuacje.
po samej ogladalnosci mozna stwierdzic ze raczej nie dostanie 2 sezonu bo z odcinka na odcinek ogladalnosc maleje ostatnio zanotowana ogladalnosc wyniosla 0.76mln. Wiec watpie.