Właśnie obejrzałam rpremierowy 12 odcinek i az żal że to juz przedostatni odcinek :(
Wszystko zaczyna się nadal rozkręcać i wyjaśniać :)
Bardzo zainteresowana byłam w trakcie oglądania gdy Anka śledziła męża niestety nie doszło do zdemaskowania go w taki sposób aby złapać go na gorącym uczynku! Ale coś czuje, że kochanka nie zostawi tak tego i będzie robiła problemy wygada to jego żonie dlatego, że ona czuła, że to nie będzie tylko przelotny romans... naiwna dziewucha dobrze jej tak, wiedziała od początku, że pakuje się w romsns z mężatym i dzieciatym ;/ ten mąż Ingi mimo, że zdradził to dobry czlowiek i wydaje mi się, że rozstanie się z tą kochanką ;/ dobra była akcja gdy wsiadł na adwokacika i dał mu ,,w zęby". Troszke za mało fajnych akcji z Zuzą było :) no i patrycja pewnie znow zacznie mieć dobry humor co wpłynie na całą jej paczke :)) Oświadczyny były dobre w sumie nie wiedzialam czwego sie spodziewac ale nie sadzilam ze coś takiego :P
wiekszego kiczu jak z tymi oświadczynami w zbroi rycerskiej na koniu nie mogli juz wymysleć! najlepsze wątki to watek Anki i Ingi! Szkoda, ze serial się juz kończy
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
W ostatnim odcinku wiele się wydarzy. Anka odkryje zdradę męża, ale będzie to niefortunny moment, bo w tym czasie Andrzej wyjdzie z hotelu z Ingą, bo wcześniej Ewa zwabiła ją tam, aby zdemaskować adwokata. Potem Andrzej pocałuje Ingę. Anka zapije i spowoduje wypadek samochodowy ...