PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19737
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Ciąża Zuzy

ocenił(a) serial na 8

Zuza straci dziecko? Widziałam w internecie że tak, ale nie chce mi się wierzyc... Jak obstawiacie?

kornela93

tak starci szkoda ;/ ja widizalam że będzie o tym wzmianka w świecie seriali ;/ a tak się ju,ż cieszyla

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

właśnie widziałam kiedyś zdjęcia z ostatniego dnia na planie, i Zuza nie miała brzucha.. szkoda ;/

virginia_virgi

juz imie wybrali - Emilka ;) ta wrózka dziwnie na nia patrzyła u patrycji

urga

no właśnie ja myslałam że poroni ale po tym wypadku z poprzedniego sezonu . no szkoda

virginia_virgi

Też właśnie czytałam, że poroni w świecie seriali ale jest też artykuł mówiący o tym, że ciąża Zuzy będzie zagrożona i dojdzie do cesarskiego cięcia więc miejmy nadzieję,że jednak wszystko będzie w porządku. :)

kiniaxd

Na pewno straci dziecko. Jak ma dojść do cesarskiego cięcia jak nie wiem w którym ona była miesiącu? Czwartym?

adamo001

W piątym, bo znała już płeć dziecka.

Camilla3

No to sie pomyliłem miesiąc. Ale widać, że scenarzyści wiedzą jak poprowadzić wątki, bo teraz widać taką inną stronę Zuzy.

adamo001

Wojtek, gdy wzywał karetkę, powiedział przez telefon, że "to 20 tydzień".
Biedna Zuza straciła dziecko, Wojtka chyba też, znowu zostanie jej tylko praca. I przyjaciółki ;)

Vanessa100

Szkoda Wojtka dla niej, taka jest prawda. To egoistka, która nie potrafi być w związku.

ocenił(a) serial na 8
kornela93

Wszystko tylko nie to ....