PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Zaczęłam oglądać na ipla , zapowiada się super , polecacie ? Za mną parę odcinków.Ale całkiem
fajnie wypada ta produkcja.

nathalie34

Serial bardzo udany, ale naprawdę rozkręca się w trzecim sezonie. Z niecierpliwością czekałam na każdy kolejny odcinek, teraz zresztą też - sezon czwarty jest fantastyczny :) Zuza jest najlepsza! :)

marlena_lug

Popieram w 100% :)

ocenił(a) serial na 5
marlena_lug

Fajowo , dziękuję ! Zaczynam oglądać ! Pozdowionka Marlena :-)

ocenił(a) serial na 5
marlena_lug

:-) a Zuza to która dziewczyna ? Obejrzałam trzy odcinki i nie ogarniam jeszcze Domyślam się że niegra w pierwszej serii ?

nathalie34

Zuza to ta od banków, Patrycja od salonu fryzjerskiego, Anka to ta w domu, a Inga co miała męża wtedy :D

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Aha, dzięki za wiadomość, tearz już wiem kto jest kim , pozdrowionka :-)

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

Dwa pierwsze sezony mogę polecić jak najbardziej.. :)

CytrynOOwkaxD

Zgadzam się :)

ocenił(a) serial na 5
nathalie34

ogólnie ten serial bardzo fajnie sie oglada i przyjemnie , polecam :P

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Właśnie mnie wciągnął , fajny ma klimat !

nathalie34

polecam oglądac do samego konca, sezon 4 jest chyba najfajniejszy a z tego co wiem to ma byc juz 5 !! :)

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

W tym pierwszym sezonie ten prawnik , mąż Anki wredny typ i ta teściowa, nie dziwię się że Anka popija winko po kątach. Zobaczę jak akcja się rozwinie , serial super ! Ale się wkręciłam ! Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz :-)

nathalie34

To jest tak lekki serial, że teraz jak jest 4 sezon to ciężko wyczekać na kolejny odcinek :D

ocenił(a) serial na 5
adamo001

Już jestem w drugim sezonie , ale serial ! Najlepszy chyba polski , normalnie mnie wkręcił , dzięki za opnię , dzięki wam oglądam , podchodziłam sceptycznie !!!