Dlaczego Ipla nie dodaje już jednego odcinka z wyprzedzeniem???
Wczoraj weszłam żeby obejrzeć 10 odcinek a tam pusto ;/
Również czekam na premierowy odcinek ale mam przeczucie, że obejrzę go dopiero podczas emisji ;/ choć mam jeszcze nadzieję, że może pojawi się jutro :)
Pojawił się dzisiaj. Nie pierwszy raz wrzucili z opóźnieniem, w zeszłym tygodniu pojawił się mniej więcej w tym samym czasie. Mimo to warto czekać, bardzo dobry serial, nieschematyczny.
Jej nareszcie :) Też czekałam i czekałam na ten odcinek, ale się opłacało :D Odcinek super-coraz bardziej kibicuje Indzie i Piotrowi :D
nie spodziewalam sie takiego czegos po Indze. ja chce juz 11 odc, bo widzialam Zuze w akcji :P
Zgadzam się z Tobą, też mnie Inga zaskoczyła ale pozytywnie :D Ach i oczywiście tez się nie mogę doczekać scen z Zuzą - ona jest boska :)
Zuzy zachowania są niesamowite :P ale Patrycja cos ostatnio ma ,,gorsze" role do zagrania, brakuje tej jej zwariowanego zachowania :) Inga jak widać się rozkręca a u Anki jak zwykle niestety nie ciekawie ehh szkoda mi jej... ten jej mąż wrrr,...
A wie ktoś może ile będzie odcinków ,,Przyjaciółek"?
Ojej tylko 13 odcinków, szkoda :( Madzia124 masz racje Patrycja ma teraz jakieś gorsze i kryzysowe momenty w życiu więc może dlatego nie jest tak zwariowana :) I Anka to ma chyba najgorzej :P Mąż to zdradzający gbur i tak jej córka to tragedia! Myslę że Anka ma ten problem ze jest po prostu za dobra..
Zgadza się, bije od niej dobrocią na odległość... jest miła, pomocna i niestety łatwowierna...wierzy we wszystkie okropne kłamstwa męża ehh... A na tego męża to brak słów... myślę, że on zakochany jest w Indze... ta ostatnia scena kiedy patrzy na jej zdjecię (ups... chyba to odcinek premierowy, ale myślęm, że osoby się tu wypowiadające oglądały go już :) Mści się na Idze za te sytuacje w pierwszym chyba odcinku i chce poprowadzić tak sprawę rozwodową by odebrać jej wszystko... brak słów...
Takze mi to przeszlo przez mysl, gdy patrzyl sie na jej fotke... szkoda Anki a ta jej corka jest okropna,... drazni mnie chyba bardziej niz Mania z przepisu na zycie ktorej takze nie cieprie...
Ja akurat do Mani nic nie miałam jak ją oglądałam he ale nie była jakomś moją ulubioną bohaterą. Przynajmniej nie stroiła takich foch. Córka Anki to taka małolata a chciałaby być już dorosłą :P w ogoóle jej ton głosu i ta ironia najbardziej utkwią w pamięci w dodatku miny he. Myślałam, że jak się wtedy dogadały przy tym graniu będzie już ok a małolata na nowo ;p Choć swoją drogą to wina wychowania jej przez Anke no i ojca ;/ Anka mogłaby być bardziej stanowcza, pokazać córce kto rządzi. Choć w sumie czasem lepiej podejść do sprawy na spokojnie choć poważnie niż gwałtownie i z hałasem ;p no zobaczymy jak to dalej się rozkręci :P z niecierpliwością czekam na kolejny odcienek...ciekawe kiedy się pojawi...
O cholera!... O tym nie pomyślałam... Ale i tak uważam, że go Anka powinna w dupe kopnąć. Mogłaby mu przywalić takie alimenty, że by się do końca życie nie pozbierał. U Ingi wreszcie się coś zaczęło dziać :) Ciekawe co ona teraz pocznie.. Może zamknie przedszkole, spakuje Hanie i spierdzieli do Monachium? :D:D Aa i Super, że Zuzie się udało. :) W tym zwiastunie "Ty się o mnie martwisz?" "Jaa?" :D Naprawdę ją wzięło :/ Teraz to chyba będą jeszcze lepsze akcje, bo można było wywnioskować, że już się zdecydowała... (; (A mi i tak bardziej Dagmar się podoba :P) No niestety jeszcze tylko 3 odcinki, ale grunt, że będzie ciąg dalszy ;)
Właśnie obejrzałam kolejny premierowy odcinek 11 :) super! :) oglądajcie i czekam na Wasze opinie :) myślę, że skoro zbliżają ostatnie odcinki tej serii to zaczyna się wszystko pomału wyjaśniać i rokręcać :) na pewno dużo nas zaskoczy :)))
Super! :) Nareszcie Anka się dowiedziała, że mąż ją robi w trąbe :) A ta Patrycja już mnie denerwuje.. znowu kazała Ance nic nie mówić, głupia. O! A może by tak jakaś mała zabawa z zakłady? :D Jak myślicie, które pierwsze powie, że "kocha" ? Wojtuś czy Zuza? Ja jednak Zuze obstawiam. :)