PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Czy wie ktoś

ocenił(a) serial na 10

Dlaczego Ipla nie dodaje już jednego odcinka z wyprzedzeniem???
Wczoraj weszłam żeby obejrzeć 10 odcinek a tam pusto ;/

ocenił(a) serial na 8
breathemex33

Podobno dodadzą jutro odcinek

ocenił(a) serial na 10
Alvidaa

i nie ma :(

ocenił(a) serial na 10
Alvidaa

Wydaje mi się że dodadzą w piątek ;)

użytkownik usunięty
breathemex33

Ja też od kilku dni czekam na odcinek, mam nadzieję że niedługo się pojawi.

ocenił(a) serial na 8

nie wiem co z tym jest ;/

ocenił(a) serial na 9
Alvidaa

Również czekam na premierowy odcinek ale mam przeczucie, że obejrzę go dopiero podczas emisji ;/ choć mam jeszcze nadzieję, że może pojawi się jutro :)

madzia124

Pojawił się dzisiaj. Nie pierwszy raz wrzucili z opóźnieniem, w zeszłym tygodniu pojawił się mniej więcej w tym samym czasie. Mimo to warto czekać, bardzo dobry serial, nieschematyczny.

ocenił(a) serial na 9
ane4ka

Jej nareszcie :) Też czekałam i czekałam na ten odcinek, ale się opłacało :D Odcinek super-coraz bardziej kibicuje Indzie i Piotrowi :D

ocenił(a) serial na 8
Flu_2

nie spodziewalam sie takiego czegos po Indze. ja chce juz 11 odc, bo widzialam Zuze w akcji :P

ocenił(a) serial na 9
Alvidaa

Zgadzam się z Tobą, też mnie Inga zaskoczyła ale pozytywnie :D Ach i oczywiście tez się nie mogę doczekać scen z Zuzą - ona jest boska :)

ocenił(a) serial na 9
Flu_2

Zuzy zachowania są niesamowite :P ale Patrycja cos ostatnio ma ,,gorsze" role do zagrania, brakuje tej jej zwariowanego zachowania :) Inga jak widać się rozkręca a u Anki jak zwykle niestety nie ciekawie ehh szkoda mi jej... ten jej mąż wrrr,...
A wie ktoś może ile będzie odcinków ,,Przyjaciółek"?

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Pierwsza seria bedzie miala 13 odcinkow a druga bedzie dopiero krecona...

ocenił(a) serial na 9
Alvidaa

wiec tylko jeszcze 3 odcinki :( ciekawe kiedy emitowana bedzie druga seria

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Pewnie gdzies na poczatku marca ;/

ocenił(a) serial na 9
Alvidaa

Ojej tylko 13 odcinków, szkoda :( Madzia124 masz racje Patrycja ma teraz jakieś gorsze i kryzysowe momenty w życiu więc może dlatego nie jest tak zwariowana :) I Anka to ma chyba najgorzej :P Mąż to zdradzający gbur i tak jej córka to tragedia! Myslę że Anka ma ten problem ze jest po prostu za dobra..

ocenił(a) serial na 9
Flu_2

Zgadza się, bije od niej dobrocią na odległość... jest miła, pomocna i niestety łatwowierna...wierzy we wszystkie okropne kłamstwa męża ehh... A na tego męża to brak słów... myślę, że on zakochany jest w Indze... ta ostatnia scena kiedy patrzy na jej zdjecię (ups... chyba to odcinek premierowy, ale myślęm, że osoby się tu wypowiadające oglądały go już :) Mści się na Idze za te sytuacje w pierwszym chyba odcinku i chce poprowadzić tak sprawę rozwodową by odebrać jej wszystko... brak słów...

ocenił(a) serial na 8
madzia124

Takze mi to przeszlo przez mysl, gdy patrzyl sie na jej fotke... szkoda Anki a ta jej corka jest okropna,... drazni mnie chyba bardziej niz Mania z przepisu na zycie ktorej takze nie cieprie...

ocenił(a) serial na 9
Alvidaa

Ja akurat do Mani nic nie miałam jak ją oglądałam he ale nie była jakomś moją ulubioną bohaterą. Przynajmniej nie stroiła takich foch. Córka Anki to taka małolata a chciałaby być już dorosłą :P w ogoóle jej ton głosu i ta ironia najbardziej utkwią w pamięci w dodatku miny he. Myślałam, że jak się wtedy dogadały przy tym graniu będzie już ok a małolata na nowo ;p Choć swoją drogą to wina wychowania jej przez Anke no i ojca ;/ Anka mogłaby być bardziej stanowcza, pokazać córce kto rządzi. Choć w sumie czasem lepiej podejść do sprawy na spokojnie choć poważnie niż gwałtownie i z hałasem ;p no zobaczymy jak to dalej się rozkręci :P z niecierpliwością czekam na kolejny odcienek...ciekawe kiedy się pojawi...

ocenił(a) serial na 7
madzia124

O cholera!... O tym nie pomyślałam... Ale i tak uważam, że go Anka powinna w dupe kopnąć. Mogłaby mu przywalić takie alimenty, że by się do końca życie nie pozbierał. U Ingi wreszcie się coś zaczęło dziać :) Ciekawe co ona teraz pocznie.. Może zamknie przedszkole, spakuje Hanie i spierdzieli do Monachium? :D:D Aa i Super, że Zuzie się udało. :) W tym zwiastunie "Ty się o mnie martwisz?" "Jaa?" :D Naprawdę ją wzięło :/ Teraz to chyba będą jeszcze lepsze akcje, bo można było wywnioskować, że już się zdecydowała... (; (A mi i tak bardziej Dagmar się podoba :P) No niestety jeszcze tylko 3 odcinki, ale grunt, że będzie ciąg dalszy ;)

ocenił(a) serial na 9
CytrynOOwkaxD

Właśnie obejrzałam kolejny premierowy odcinek 11 :) super! :) oglądajcie i czekam na Wasze opinie :) myślę, że skoro zbliżają ostatnie odcinki tej serii to zaczyna się wszystko pomału wyjaśniać i rokręcać :) na pewno dużo nas zaskoczy :)))

ocenił(a) serial na 8
madzia124

a gdzie obejrzałaś odc 11?

ocenił(a) serial na 7
jutsynan

Zapewne na ipli :) Ja tam chyba poczekam do czwartku. Jeszcze zobaczę ;)

ocenił(a) serial na 9
CytrynOOwkaxD

tak, na ipla :)

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Super! :) Nareszcie Anka się dowiedziała, że mąż ją robi w trąbe :) A ta Patrycja już mnie denerwuje.. znowu kazała Ance nic nie mówić, głupia. O! A może by tak jakaś mała zabawa z zakłady? :D Jak myślicie, które pierwsze powie, że "kocha" ? Wojtuś czy Zuza? Ja jednak Zuze obstawiam. :)