PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

W najnowszym odc na VOD pojawia się ciekawy wątek! Inga spacerując z wózkiem mija drzewo gdzie jest informacja o zaginionej dziewczynie! Coś mi ten gościu podpada, może być ciekawie? Ktoś wie coś więcej?

misia1411

W zajawce nowego odcinka okazuje się, że ta zaginiona kobieta opiekowała się Dawidkiem przed Ingą. Ponieważ Janusz jest dość tajemniczy, wręcz 'dziwny', wydaje się, że może mieć coś z tym wspólnego. Ale może to celowy zabieg.. Zobaczymy. Wątek, wg mnie, interesujący.

martoslaw

A może on pod przykrywką tych "modelek" je gdzieś wywozi? Nie wiem, zastanawiam się:)

littlelotte52996

Bez wątpienia Janusz jest podejrzany ..

ocenił(a) serial na 9
misia1411

Generalnie to w ogóle ta rodzinka jest jakaś posrana za przeproszeniem gościówa ciągle w pracy dzieckiem się nie zajmuje tylko niańki zatrudnia tamten koleś też jakieś krzywe teksty do tej Ingi sypie porażka też uważam że typek jest zamieszany w zniknięcie tej dziewczyny

Aiva1993

Bo chyba jest:D Za 2 odcinki Inga będzie się próbowała czegoś więcej dowiedzieć o tej zaginionej dziewczynie (w sensie na Ipli podawali, co będzie w następnym odcinku, a tam są odcinki przedpremierowe).

ocenił(a) serial na 9
littlelotte52996

Noo i już jest wymyślony temat na 2 odcinki ;D