PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Matka Zuzy - Stefa

ocenił(a) serial na 10

Co o niej sądzicie ? Mi się ona podoba, szczególnie gadki z Zuzą. Zuza niby tak nienawidzi tej matki, ale gdzieś w głębi ją hmm... toleruje ? W ostatnim odcinku pokazała że jej los nie jest jej obojętny SPOILER SPOILER SPOILER gdy dowiedziała się iż Stefa ma raka

Wikaa_161

Ogólnie lubię Dorotę Kolak :)
Zuza ją kocha, owszem, ale ma żal do Stefy......dzisiejsza scena w restauracji......po oznajmieniu Kazimierza,że matka ma rację,nie pobędzie długo.....kurczę wzruszyła mnie.... i ten taniec......

ocenił(a) serial na 9
nathalie.de

Ja też uwielbiam tą aktorkę ale w przyjaciółkach jakoś mi nie pod pasowała. No niby ma raka, współczuje jej ale zniszczyła dzieciństwo Zuzy a Anka i Patrycja powinny bardziej wspierać swoją przyjaciółkę dla której to jest na pewno bardzo trudne.

__Cleo Sertortii13

no tak............nie odda jej dzieciństwa.... Jest dumna,że Zuza osiągnęła wiele ( dzięki sobie samej,bo jest silna). Matka natomiast była słaba. Zuza zawsze potrzebowała MATKI, niekoniecznie Stefy.

ocenił(a) serial na 10
nathalie.de

Według mnie dobrze dobrali tą aktorkę. Ale na końcu ta scena z tym tańcem, i jeszcze tą muzyką to mnie rozbroiło totalnie. Zastanawiam się, czy umrze jeszcze w tym sezonie czy następnym xD

ocenił(a) serial na 9
Wikaa_161

O wiele ciekawiej by było gdyby umarła powiedzmy w następnym sezonie ale czytałam, że podejmie jakieś leczenie więc być może nie umrze.

nathalie.de

miałam tak samo!!! ta scena była bardzo mocna! i bardzo porszająca!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Wikaa_161

Trzeba przyznać, to im się udało.. Chyba większość ruszyło. Pani Dorota jest świetna :) A, że Zuza ma żal?- no trudno się dziwić. Najlepiej żeby nie umierała :P Kto wie może zaczną razem walczyć z chorobą i się uda jeszcze przynajmniej jakiś czas. Ja tam osobiście obstawiam, że zdąży poznać Wojtka...

CytrynOOwkaxD

Także stawiam na leczenie i happy end......
kto wie....