Pojawił się juz odcinek na iplii i streszczenie. Zastanawia mnie jedno .. w streszczeniu napisane jest że Ina niby bd się źle czuć i mozliwe że jest w ciąży a w ostatnim odc nawet o tym nie wspomną. Druga rzecz na ślubie ma pojawić się Rafał którego w odc oczywiście nie ma? Więc o co kaman?
Tak. Swoją drogą bardzo ciekawy. Inga powinna być od razu z Rafałem, ale teraz wątek z Anką będzie ciekawy, czy będzie rozwód...
Jak Inga może być z Rafałem, skoro go nie kocha osobiście uważam, że wątek tych dwojga zostanie urwany, chyba że Rafał byłby tak głupi i wciąż chciałby z nią być. Wciąż kibicuję jej z Piotrem, chociaż w tym odcinku jego zachowanie całkowicie na minus. Przecież mogliby być szczęśliwi, osobiście mam nadzieję, że w końcu nie wyjedzie i się pogodzą ;). Co do ucieczki Patrycji, dość przereklamowana, ale coś musieli wymyślić na koniec sezonu. Według mnie, Anka powinna wziąć rozwód a Zuza pozostać w luźnej relacji ta miłość do niej nie pasuje tak samo jak Wojtek...Ogólnie odcinek ciekawy, oceniam go pozytywnie. ;)
Czy ja wiem czy taka przereklamowana. Swoją drogą trudno określić co by kto zrobił :) najbardziej szkoda mi Anki, bo ten jej Paweł to menda jak nie wiem.
Nie wiem czy również zauważyłyście/liście :P, że po Indze, Zuzi i Patrycji było widać, że są w ciąży :P co prawda Inga miała taki płaszczyk i potem żakiet, który niby zasłaniał, ale i tak szło zauważyć :P Patrycja w sukni ślubnej to już w ogóle było widać brzuszek :P no i Zuzie brzuch zasłaniał biały płaszcz :P
Świetny odcinek. Ciesze się, że wątek Wojtka i Zuzy się rozwinął, z pewnością będzie ciekawie. Co do Patrycji to aż się wzruszyłam. Ładnie zrobili tą ucieczkę panny młodej. Żal mi Anki jak sobie poradzi w obecnej sytuacji. O Ingę się nie martwie, zaraz i tak z kimś będzie.
Też zwróciłam na to uwagę, najbardziej po Indze było widać brzuszek, bo jest szczupła. To tak dziwnie wyglądało, kiedy prawie-teściowa mówiła Patrycji, że nie jest dobrą żoną dla Michałą, bo nie może mieć dzieci, a ta z brzuchem.
Ciekawe, co wymyślą scenarzyści, wiem, że serialowa ciąża Ingi jest już zaplanowana, ale nie chce mi się wierzyć, że dają radę ukryć ciąże pozostałych aktorek.
gdzieś obiło mi się o uszy, że Piotr będzie chciał aby Inga z nim jechała, ale nie wiem czy to jakiś przeciek z następnej serii czy pobożne czyjeś życzenie
Dla mnie osobiście finał nad wyraz banalny. Nie zaskoczyli mnie praktycznie niczym. Już wiem, że jednak i tak już nie będzie tak jak kiedyś. Życie. Jedyne co mnie w tym odc ucieszyło, to w końcu męska decyzja Anki. (Oby w trzeciej serii przemieniła ją w czyny) No i zawód Ingi, ale tu jeszcze nic nie wiadomo.