PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=652377}
6,9 20 tys. ocen
6,9 10 1 19745
8,0 2 krytyków
Przyjaciółki
powrót do forum serialu Przyjaciółki

Pojawił się juz odcinek na iplii i streszczenie. Zastanawia mnie jedno .. w streszczeniu napisane jest że Ina niby bd się źle czuć i mozliwe że jest w ciąży a w ostatnim odc nawet o tym nie wspomną. Druga rzecz na ślubie ma pojawić się Rafał którego w odc oczywiście nie ma? Więc o co kaman?

ocenił(a) serial na 6
aniia92

To był ostatni odcinek sezonu...?

ciastko.

Tak. Swoją drogą bardzo ciekawy. Inga powinna być od razu z Rafałem, ale teraz wątek z Anką będzie ciekawy, czy będzie rozwód...

ocenił(a) serial na 7
adamo001

Jak Inga może być z Rafałem, skoro go nie kocha osobiście uważam, że wątek tych dwojga zostanie urwany, chyba że Rafał byłby tak głupi i wciąż chciałby z nią być. Wciąż kibicuję jej z Piotrem, chociaż w tym odcinku jego zachowanie całkowicie na minus. Przecież mogliby być szczęśliwi, osobiście mam nadzieję, że w końcu nie wyjedzie i się pogodzą ;). Co do ucieczki Patrycji, dość przereklamowana, ale coś musieli wymyślić na koniec sezonu. Według mnie, Anka powinna wziąć rozwód a Zuza pozostać w luźnej relacji ta miłość do niej nie pasuje tak samo jak Wojtek...Ogólnie odcinek ciekawy, oceniam go pozytywnie. ;)

Anastazja_Filmwebb_

Czy ja wiem czy taka przereklamowana. Swoją drogą trudno określić co by kto zrobił :) najbardziej szkoda mi Anki, bo ten jej Paweł to menda jak nie wiem.

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Nie wiem czy również zauważyłyście/liście :P, że po Indze, Zuzi i Patrycji było widać, że są w ciąży :P co prawda Inga miała taki płaszczyk i potem żakiet, który niby zasłaniał, ale i tak szło zauważyć :P Patrycja w sukni ślubnej to już w ogóle było widać brzuszek :P no i Zuzie brzuch zasłaniał biały płaszcz :P

ocenił(a) serial na 7
madzia124

Świetny odcinek. Ciesze się, że wątek Wojtka i Zuzy się rozwinął, z pewnością będzie ciekawie. Co do Patrycji to aż się wzruszyłam. Ładnie zrobili tą ucieczkę panny młodej. Żal mi Anki jak sobie poradzi w obecnej sytuacji. O Ingę się nie martwie, zaraz i tak z kimś będzie.

Ruby_Angel

Też zwróciłam na to uwagę, najbardziej po Indze było widać brzuszek, bo jest szczupła. To tak dziwnie wyglądało, kiedy prawie-teściowa mówiła Patrycji, że nie jest dobrą żoną dla Michałą, bo nie może mieć dzieci, a ta z brzuchem.
Ciekawe, co wymyślą scenarzyści, wiem, że serialowa ciąża Ingi jest już zaplanowana, ale nie chce mi się wierzyć, że dają radę ukryć ciąże pozostałych aktorek.

użytkownik usunięty
madzia124

Inga, czyli Socha przytyła na buzi. Raczej brzydnie, ciąża jej nie służy...

ocenił(a) serial na 7

Będzie dziewczynka... ;)

Anastazja_Filmwebb_

gdzieś obiło mi się o uszy, że Piotr będzie chciał aby Inga z nim jechała, ale nie wiem czy to jakiś przeciek z następnej serii czy pobożne czyjeś życzenie

ocenił(a) serial na 7
aniia92

Dla mnie osobiście finał nad wyraz banalny. Nie zaskoczyli mnie praktycznie niczym. Już wiem, że jednak i tak już nie będzie tak jak kiedyś. Życie. Jedyne co mnie w tym odc ucieszyło, to w końcu męska decyzja Anki. (Oby w trzeciej serii przemieniła ją w czyny) No i zawód Ingi, ale tu jeszcze nic nie wiadomo.

aniia92

ktoś kto pisał streszczenie oglądał chyba serial na wyrywki, podejrzewam, że chodzi o bójkę przed domem Ingi