ogladalam przepremierowy odcinek...wszystko wskazuje na to, ze Zuza bedzie w ciazy z Łukaszem...no pieknie...
dokladnie...wgl to ja nie wiem...wg mnie Łukasz nie pasuje do Zuzy...nie ma tej chemii. a miedzy nią a Wojtkiem jest:)i co teraz....Zuza bedzie z nimw ciazy?tj z Łukaszem...?eh...
kobieta ma mdłości dopiero w trzecim miesiącu ciąży, a trzy miesiące temu nie było żadnego Łukasza...
Kobieta ma mdłości w trzecim miesiącu?!?! Dziecko...
Kobieta ma mdłości w pierwszym TRYMESTRZE ciąży, znaczy przez pierwsze trzy miesiące.
Jednak chyba się myliłam. Oglądałam tylko zwiastun. I faktycznie tak jakby to Łukasz miał być ojcem. Tak to sobie wymyślili, co wcale nie oznacza, że ona z nim będzie przecież.. No, ale jak to mówią za błędy w życiu się płaci...
osobiście twierdzę, że dziecko nie jest błędem.. A to czy scenarzyści połączą Zuzę i Łukasza, jest mało prawdopodobne.. Chociaż gdyby Zuza była w ciąży i Patrycji i Michałowi udało by się z in vitro, oraz Inga (jakimś cudem) zaszłaby w ciążę (daj Boże, że jak coś to z PIOTREM ) To byłaby to wspaniała wiadomość, gdyż wtedy producenci nie przesuwali by 3-go sezonu dopiero na wiosnę 2014 .. *____*
A gdzie ja napisałam, że dziecko przepraszam?.. Jak dla mnie błędem było to co zrobiła. Jak się śmieje w twarz przyzwoitości, to potem nie ma co się dziwić jak zaśmieje się w twarz odpowiedzialność..
hmm,ale dlaczego Zuza jest niby nieprzyzwoita? Kompletnie tego nie rozumiem. Gdyby kogoś zdradziła-to tak, ale jest wolną,niezależną kobietą, to co było złego w tym, że była z Łukaszem skoro oboje tego chcieli? ;)
Tylko taka metafora do piosenki słów, a nie tam, że o niej od razu ;) Widzisz, a ja kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. Moim skromnym zdaniem jak o te rzeczy chodzi chcieć to nie zawsze znaczy móc (: Kurna, co ona o nim wie?.. Tyle samo co on o niej- czyli nic... Już powiedziałam, nie mnie oceniać :) A jak dla Was takie akcje naprawdę są normalne, to już nie mój problem :)