W ostatnim odcinku rozwaliło mnie "-A ślub? - Zdążymy!" ;) Lubię Wojtka, pasuje do Zuzy dużo bardziej niż ten gościu, którego imię mi uciekło, grany przez Krawczyka. Zarozumiały koleś, który myśli, że jest wielkim macho.
Dokładnie, ten tekst był świetny. W ogóle ostatni odcinek był chyba najlepszy ze wszystkich. Zdziwiło mnie tylko, że Stempel był z Oliwią, ale ich wątek zapowiada się ciekawie. Mina Wojtka, gdy wszedł do ich pokoju była bezcenna. ;p Mikołaj Krawczyk gra Łukasza, ale jak dla mnie to Wojtek bardziej pasuje do Zuzy. Zuza i Wojtek - mam nadzieję, że też wezmą ślub, bo ich po prostu uwielbiam. :D
Stempel: "No co, eksperymentuję." ;) Uwielbiam teksty z tego serialu. Dobrze, że chociaż Oliwia szczęśliwa, bo Anka, Inga i Patrycja... co jedna to w gorszej sytuacji.
Oliwia i Stempel niech będą razem. Zuza i Wojtek też. Patrycja i Michał to samo. Inga może być z Rafałem, chyba że w następnym sezonie Piotr wróci. Anka pewnie weźmie rozwód, więc zapowiada się ciekawie.
Ja myślę, że się okaże, że Inga jest w ciąży z Piotrem, a on nie będzie chciał dziecka czy coś takiego, wiec ona wróci do Rafała. To znaczy, w ciąży będzie na pewno. A reszta - okaże się. Mam nadzieję, że Anka weźmie się w garść, może będzie z tym, no... Królikowskim, ale jak on się nazywa w serialu? No i utemperuje tą swoją wkurzającą córeczkę.
Inga w ciąży? Możliwe, bo aktorka jest w ciąży, ale z tego co wiem jesienią ma nie być trzeciego sezonu, więc jeśli w serialu będzie w ciąży to będzie miała sztuczny brzuch. Anka może być z tym Królikowskim, a jej córeczki też nie znoszę.
Nie wiem, gdzieś o tym czytałam. Zaczęli już chyba zdjęcia do 3 sezonu z ciężarną Sochą, a potem przerwali, kiedy okazało się, że pozostałe dwie aktorki też są w ciąży. Nie widziałam początku ostatniego odcinka, podobno miało być coś, że Indze niedobrze?
Bo moi oglądają w czwartki "Ojca Mateusza" i zawsze przegapiam początek "Przyjaciółek" ;) Chyba, że oglądam na drugim telewizorze, w którym szwankuje obraz.
Na Ipli są wszystkie odcinki serialu więc możesz oglądać spokojnie i Ojca Mateusza i Przyjaciółki :) A co do wątku Ingi to miało być tak, że bohaterka ma być w ciąży bo w błogosławionym stanie jest Socha ale zmienili scenariusz jak się okazało, że w ciąży są też Liszowska i Sokołowska :)
nw ja od pocazatku Piotra nie lubiłam,wiec dla mnie moze nie wracac xdd
racja, ta ''Julka'' to najgorsza postać
Mnie szczerze mówiąc wątek Ingi nie interesuje tak bardzo jak np. Zuzy czy Anki. Chociaż najbardziej lubię oczywiście Zuzę, Anka jest całkiem spoko, bardzo ciekawa postać, ale jej córeczka, tylko wysłać taką do ,,Surowych rodziców". -.-
Osobiście najbardziej czekam właśnie na rozwód Anki (bo mam nadzieję, że w końcu będzie) no i oczywiście ciąg dalszy związku Zuzy i Wojtka. Chociaż po ostatnim odcinku zaciekawili mnie też Oliwia i Stempel. Szkoda, że musimy czekać tak długo, aż do wiosny 2014, bo ja już bardzo bym chciał zobaczyć kolejne odcinki. Nie mogę się doczekać.
Do kochanek potrafi być miły i uprzejmy a żoną to pomiata na lewo i prawo. Odnosi się do niej jak do wariatki. Takiemu to tylko narąbać po pysku może jakby się bał to by zmądrzał.
Racja. Już nawet wolę tą całą Dorotę od niego. Tylko najbardziej szkoda mi Anki. Mam nadzieję, że ona jeszcze znajdzie kogoś z kim będzie szczęśliwa.