PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201799}
6,6 2,0 tys. ocen
6,6 10 1 1968
Przyjaciele wesołego diabła
powrót do forum serialu Przyjaciele wesołego diabła

Każdy go pamięta a charakteryzacja diabła była zabójcza...

AZBEST

o qrna... az mnie ciarki przeszly... pamietam ten film... oddam wszystko za ten film... ma go ktos???????

pgmaster

No własnie, wie ktoś gdzie można go dostac?? bardzo chetnie bym zobaczyl:))

nec_3

ja juz zdobylem ten film :) jak cos to mam na kompie!!!

pgmaster

ja uwielbiam ten film, mam tyle samo lat co on i przyznam szczerze, że Piszczałki to się nigdy nie bałam, u mnie w domu jak leciał ten przesympatyczny diabeł w telewizji to siostra i kuzynka zawsze się chowały i nie chciały go oglądać, a ja wręcz przeciwnie, zawsze od początku do końca obejrzałam, nie wiem jak można było się go bać...dla mnie to Piszczałka jest uroczy i ten jego wykrzywiony widelec, bardziej śmieszny niż przerażający:) i te jego teksty "ja kudłaty durnowaty nie wiedziałem co to taty"..ma ktoś może ten film bo ja od dobrych ładnych paru lat go poszukuje i nie potrafię znaleźć...będę wdzięczna za info:) pozdrawiam

pgmaster

No to spoko jak już go masz.
Mam pytanie zatem: Czy możesz dać mi jakiś namiar na ten film?
Bądz jeśli byś mógł to prosiłbym o udostępnienie.
Ten film to konkret.Tylko jeszcze jedno.W TV on był w wersji serialowej.Czy masz może taką samą?
Jak tylko bedziesz mógl to napisz co i jak sie sprawa przedstawia.
Pozdro i szacuneczek.

pgmaster

pgmaster

Napisz do mnie na maila esteban.sstx@gmail.com Mam kilka pytań ;]

AZBEST

Pamiętam jak się bałem tego filmu jak byłem mały...ja cie :D jak sobie przypomnę. Pamiętam scenę jak ten diabeł skakał po piecu chyba i coś tam krzyczał...heheh poryczałem się :D a teraz bym to z chęcią obejrzał :)

ocenił(a) serial na 9
AZBEST

to byl ten film w ktorym diabel krzyczal "ja kudlaty durnowaty reperuje stare graty" ?

lip

:-) albo: "ja kudłaty durnowaty nie wiedziałem co to taty" - zapisały się w pamięci te cytaty :-)

AZBEST

"Piszczałka daje kryształka" :D I taki ogromny widelec z zakrzywionym jednym zębem miał. :D

AZBEST

w dzieciństwie nic mnie chyba tak nie przerażało jak ten piszczałka cały.... nie mam sentymentu :)

michal_mm1

Mam sentyment a tez jak bylem maly to sie tego balem jak diabli :D teraz z checia bym obejzal z tego co pamietam calkiem psychodeliczny ten film byl ... qrcze nie wiem jak go zdobyc.