dzis w trakcie rozmowy jakos zeszlo na takie tematy.jak zobaczylem tego diabla po raz kolejny to znow sie zaczalem go bac a mam 25lat.masakra,pamietam ze jak bylem maly to plakalem i wolalem mame zeby zgasila telewizor bo balem sie podejsc i wylaczyc-nie bylo jeszcze pilotów.MASAKRA
Ja też mam 25 lat i to też był mój koszmar z dzieciństwa. Brrrr.
Jakiś czas temu przelatując kanały w tv natknęłam się na jeden odcinek. Najpierw zamarłam,a później obejrzałam i puchłam z dumy :D
Nie wiem co takiego jest w tym filmie, że dzieci mają z nim niesamowite traumy. Jak byłam mała to potrafiłam wybiec z pokoju z prędkością światła gdy tylko siostra zaczynała to oglądać.
Miałem takie same odczucia po tym filmie.Bałem się w nocy zasnąć i wtedy wydawało mi się,że jestem strachajło,ale teraz jak czytam wypowiedzi internautów widzę,że więkzość ma podobne odczucia.Ten film w ogóle nie powinien trafić do rozpowszechniania,a na pewno nie dla dzieci.To zwykły horror w kostiumie filmu dla dzieci i reżyser przegiął robiąc ten film.
Wygląd Piszczałki to jest przegięcie, ja byłam mokra ze strachu i po nocach spać nie mogłam bojąc się go... ale oglądałam twardo...
Pamiętam jak chowałem się za łóżko i zerkałem na ekran kątem oka :) Strasznie się bałem ale myślę, że ten serial w pewnym sensie zaważył na moim guście filmowym. Jestem wielbicielem horrorów... No ale nie tylko, żeby nikt nie pomyślał, że wyrósł ze mnie morderca jakiś :P