PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435555}

Punkt krytyczny

The Kill Point
2007 -
7,5 341  ocen
7,5 10 1 341
Punkt krytyczny
powrót do forum serialu Punkt krytyczny

WYPASIONY SERIAL

ocenił(a) serial na 10

Serdzecznie wszystkim polecam. Fanom "Prison Break" na pewno się spodoba. Jestem po 3 odcinkach i naprawdę zainteresował mnie ten serial. Tak jak w "PB" akcja dzieje się praktycznie w jednym miejscu, tyle że okupowanym przez 5 byłych żołnierzy banku. Jak ktoś jeszcze nie kojarzy tego serialu podaję link do trailera:
http://pl.youtube.com/watch?v=KH_YQIBJ7F4

ocenił(a) serial na 10
Beznickowy

no niezły trailer już mi sie spodobał serial tylko poczekam aż cały nakręca i wtedy obejrzę, oby się skończyło na tylu odcinkach co mają w planach czyli 9 z pilotem, bo będzie kolejny lost, prison

ocenił(a) serial na 10
syn_sama

O to się raczej nie martw. W wielu serwisach jest podawany jako miniserial TV, tylko na FW nikomu się zmienić nie chciało. I bez przesady: 20 odcinków nie będą siedzieć w banku. I z tego co czytałem to serial jest już nakręcony. I jak będzie średnia oglądalność to go skończą, a jak wysoko to zrobią alternatywne zakończenie, żeby w drugim sezonie rabusie uciekali na wolności jak w PB w drugim sezonie wiali na wolności. Ale raczej do tego nie dojdzie. Ale jeszcze raz mówię serial the best.

ocenił(a) serial na 10
Beznickowy

więc lepiej żeby miał średnią oglądalność, bo inaczej będą siedzieć w banku ze 20 odcinków, a kolejne 20 uciekać, potem trafią do więzienia i kolejne 20 odcinków :D

ocenił(a) serial na 10
syn_sama

Nie. W banku mają siedzieć 9 odcinków i to jest na bank (znowu bank i znowu). Ale naprawdę serial miodzio.

ocenił(a) serial na 10
Beznickowy

Obejrzałem właśnie 4. odcinek i serial nie spuszcza z tonu. A zwiastun 5. odcinka spowodował, że nie mogę się doczekać. Super serial.

ocenił(a) serial na 8
Beznickowy

obejrzalem pilot (EP 1-2) i musze powiedziec, ze serial jest dobry. szczegolnie poczatek jest dosadny i przekonywujacy. a dalej jest poprostu dobrze i dosc zaskakujaco. nie ma ogranych watkow i dialogow. pilot, a na jego koncu trailer do EP 3 tak ogromnie mnie zaciekawily, ze nie moge sie doczekac EP 3.

ocenił(a) serial na 8
Misiek_5

szkoda tylko, że nikt się nie zabrał za tłumaczenie epka 5:(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Cyg4n

hej mam pytanie ile juz bylo odcinków bo ja mam 5 ale 2 i 3 odcinek jest ten sam??

ocenił(a) serial na 10
teramisu

Było 5. A 2 odcinek można powiedzieć, że nie istnieje. Gdyż Pilot jest liczony jako 2 odcinki (bo trwa jak dwa - ponad 80 min). Są tak oznaczone: S01E01-E02, S01E03, S01E04 i S01E05.

ocenił(a) serial na 10
Beznickowy

tylko ze ja mam 2 odcinek i w nim jest to samo co w tym polaczonym 1 i 2

ocenił(a) serial na 10
teramisu

Odcinków jest 8 (1 i 2, 7 i 8 są połączone). Na mój gust nie będzie więcej odcinków bo by musieli całą ekipę wymienić :) Co do samego serialu to nawet z PB mógłby konkurować. Polecam