Serdzecznie wszystkim polecam. Fanom "Prison Break" na pewno się spodoba. Jestem po 3 odcinkach i naprawdę zainteresował mnie ten serial. Tak jak w "PB" akcja dzieje się praktycznie w jednym miejscu, tyle że okupowanym przez 5 byłych żołnierzy banku. Jak ktoś jeszcze nie kojarzy tego serialu podaję link do trailera:
http://pl.youtube.com/watch?v=KH_YQIBJ7F4
no niezły trailer już mi sie spodobał serial tylko poczekam aż cały nakręca i wtedy obejrzę, oby się skończyło na tylu odcinkach co mają w planach czyli 9 z pilotem, bo będzie kolejny lost, prison
O to się raczej nie martw. W wielu serwisach jest podawany jako miniserial TV, tylko na FW nikomu się zmienić nie chciało. I bez przesady: 20 odcinków nie będą siedzieć w banku. I z tego co czytałem to serial jest już nakręcony. I jak będzie średnia oglądalność to go skończą, a jak wysoko to zrobią alternatywne zakończenie, żeby w drugim sezonie rabusie uciekali na wolności jak w PB w drugim sezonie wiali na wolności. Ale raczej do tego nie dojdzie. Ale jeszcze raz mówię serial the best.
więc lepiej żeby miał średnią oglądalność, bo inaczej będą siedzieć w banku ze 20 odcinków, a kolejne 20 uciekać, potem trafią do więzienia i kolejne 20 odcinków :D
Nie. W banku mają siedzieć 9 odcinków i to jest na bank (znowu bank i znowu). Ale naprawdę serial miodzio.
Obejrzałem właśnie 4. odcinek i serial nie spuszcza z tonu. A zwiastun 5. odcinka spowodował, że nie mogę się doczekać. Super serial.
obejrzalem pilot (EP 1-2) i musze powiedziec, ze serial jest dobry. szczegolnie poczatek jest dosadny i przekonywujacy. a dalej jest poprostu dobrze i dosc zaskakujaco. nie ma ogranych watkow i dialogow. pilot, a na jego koncu trailer do EP 3 tak ogromnie mnie zaciekawily, ze nie moge sie doczekac EP 3.
hej mam pytanie ile juz bylo odcinków bo ja mam 5 ale 2 i 3 odcinek jest ten sam??
Było 5. A 2 odcinek można powiedzieć, że nie istnieje. Gdyż Pilot jest liczony jako 2 odcinki (bo trwa jak dwa - ponad 80 min). Są tak oznaczone: S01E01-E02, S01E03, S01E04 i S01E05.