Punkt zapalny

Trigger
2018 -
7,6 118  ocen
7,6 10 1 118
Punkt zapalny
powrót do forum serialu Punkt zapalny

AXN Spine, który nadawał ten serial SPIERNICZYŁ liczbę odcinków. Serial ma 16 odcinków, ale w Polsce na dzień dzisiejszy jest tylko 15, ale nie każdy wie, że 15 to ostatni odcinek. AXN "zgubił" po drodze odcinek nr 2, a potem kolejny 3 nazwał drugim... i tak dalej to poszło. I w ten sposób niby poważna stacja robi widzom wodę z mózgu. PARTACTWO!!!

ocenił(a) serial na 8
misiek_maciek_2

Dobra informacja. Do tej pory od kilku tygodni cały czas czekałem na ten odcinek 16. To prawda wszelkie źródła mówią o liczbie odcinków 16, a mamy 15. Brawo AXN, róbcie tak dalej - przybędzie wam widzów na pewno...

Prochowski3

Wiecie czy serial jest dostępny gdzieś poza AXN ? Udało mi się obejrzeć tylko kilka odcinków, a powtórek jakoś uświadczyć nie mogę :/

ocenił(a) serial na 10
kathrin25

Zobacz na 3filmy com

Ammaddddd5

Dzięki~

kathrin25

Witam, serial jest dostępny na Ipli do końca roku 2020. Właśnie zaczynam oglądanie :)

Pozdrawiam

sylwia_krol1986

Dzięki wielkie! :)

ocenił(a) serial na 10
misiek_maciek_2

Z rosyjskojęzycznym kolegą porównaliśmy obie wersje - oryginalną (rosyjską) i naszą polską axn-owską. To nie drugi odcinek się zgubił, tylko wycięto pierwszą scenę w 1 odcinku (pominięto w naszej wersji pierwszego pacjenta). Wklejono sceny z oryginalnego drugiego odcinka do naszego pierwszego, przez co rzeczywiście nie wszystko się kleiło. Ale chyba najważniejsze, co zauważyliście, że odcinek 15 to u nas ostatni ;)

ocenił(a) serial na 8
Ammaddddd5

No proszę, wszystko wiadomo. Tylko po co AXN robi takie rzeczy? Za czasów PRL-u to cenzura tak działała, ale teraz... Ponadto wydaje mi się, że to jest niedopuszczalna ingerencja w czyjeś gotowe dzieło.

ocenił(a) serial na 10
Prochowski3

Wiesz, nie sądzę, że tu chodziło o jakąś cenzurę. Raczej nie było tam niczego do ukrycia. Może chodziło o liczbę odcinków. 15 to bardziej okrągła liczba. Może to miało jakieś znaczenie. Nie wiem

Ammaddddd5

stacja kupuje i to od niej zalezy ile pusci odcinków tobie jeden z drugim nic do tego, zresztą kto w dzisiejszych czasach ogląda telewizje i jakis śmieszny rosyjski serial. Netflix teraz wszyscy oglądają. Polska i caly swiat.

ocenił(a) serial na 10
Szybszy

Dzięki za Twoją opinię! :)

Ammaddddd5

żartowałem, nigdy nie oglądałem i nie bede oglądał netflixowego szamba, film, serial to masz w telewizji, w takiej szkole sie wychowałem!

Ammaddddd5

Nie wiesz może czy planują jakąś kontynuację?

ocenił(a) serial na 10
ZawiszaTeczowy

Tak, Sreda oficjalnie ogłosiła kontynuację. Ma być kolejna seria. Tylko nie wiadomo kiedy.

ocenił(a) serial na 10
ZawiszaTeczowy

https://www.instagram.com/p/CIujNcTlKi-/?igshid=1uj33262pmqv9

Jest już scenariusz :p