PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=775634}

Pustkowie

Pustina
2016
7,5 6,9 tys. ocen
7,5 10 1 6863
8,3 3 krytyków
Pustkowie
powrót do forum serialu Pustkowie

Podobne seriale

ocenił(a) serial na 7

Witam,szukam seriali o podobnej tematyce lub klimacie.Ze swojej strony mogę polecić serial The Missing.Sporo seriali już widziałem dlatego proszę o pomoc :)

M4t30

Twin Peaks, Belfer, pod powierzchnią(tylko sezon 1 ),Rojst(ma podobny ciężki, przytłaczający klimat, mi osobiście serial się nie podobał ) The Killing, The Missing, Broadchurch, The Night Of, True Detective, safe

Z filmów mega podobny klimat miało ''Winter's Bone'' 2010 też ciężki klimat i takie samo pustkowie społeczne jak w Pustinie

M4t30

Bardzo polecam też Homecoming 2018 z Julia Roberts odcinki są krótkie a historia mega wciągająca, zdjęcia klimat muzyka wszystko zgrane i domyka się w jedną całość z furtką na drugi sezon który niedługo będzie. Serial jest w moim Top mimo że mało popularny nawet w us ale godny uwagi bardziej niż niektóre mega popularne produkcje.

ocenił(a) serial na 7
9k9

Bardzo dziękuje za wyczerpującą odpowiedź.Belfer pierwszy sezon świetny ,drugi był w porządku ale samo rozwiązanie mnie rozczarowało.Pod powierzchnią jakoś ominąłem szerokim łukiem.The Killing bardzo dobre ale widziałem wersję amerykańska .The Missing coś pięknego bardzo mi się podobał.Broadchurch widziałem tylko 1 sezon z aktorką z Breaking Bad ,dość dobry.True Detective znam.Sprawdzę Homecoming, Safe ,Night Of i Winter's Bone. Ja polecam jak nie widziałeś serial Intruz (La Treve) ,okazuje się że są dwa sezony ja widziałem pierwszy i był świetny ,całą serię o Departamencie Q (Kobieta w klatce,Zabójcy bazantów,Wybawienie i Kartoteka 64) ostania część podobała mi się najbardziej i jeszcze film Remedium(De Behandeling) był bardzo ciekawy.

ocenił(a) serial na 7
M4t30

Witamy na odludziu, Mare z Easttown