PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101037}

Queer as Folk

2000 - 2005
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6863
8,5 4 krytyków
Queer as Folk
powrót do forum serialu Queer as Folk

Ja bardzo lubie ten serial, ale mam mozliwosc ogldac go tylko na PRO7. czasami, bo leci o nienormalnej godzinie. Mam w zwiazku z tym kilka pztan. Kto to jest ten mlody, ktory mieszka z Benem i Michaelem, na co chory jest Brian i dlaczego Ben i Emmet nie sa juz razem. Pozdrawiam wszystkich!!!

alea

Ten młody, który mieszka z Benem i Michaelem ma na imię Hunter.To chłopak, którego poznali pod własnym domem-uprawiał seks za pieniądze i Ben się tym szczególnie przejął,zwłaszcza gdy dowiedział się,że Hunter nie zawsze używa prezerwatyw.Spotykali go śpiącego na ich klatce schodowej-na początku Michael był do niego negatywnie nastawiony,ale z czasem zmienił zdanie.Mieli z nim wiele przygód, ale Ben postanowił mu pomóc,gdy dowiedział się,że Hunter ma wirusa HIV.Brian miał na jądrze guza,który okazał się rakiem.Musieli mu wyciąć jedno jądro i przeszedł serię naświetlań itd.-no to wszystko,co musi przejść człowiek zmagający się z rakiem.Dlaczego Emmet i Ted nie są już razem?Ted miał problemy z pracą (musiał zlikwidować swoją stronę internetową w związku z nagonką na gejowskie strony erotyczne),popadł w problemy finansowe i uzależnił się od narkotyków.No i wtedy zaczęło się psuć między nim a Emmetem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
scarlett84_2

Dzięki za odpowiedź:) Bardzo chciałabym zobaczyć kiedyś ten serial w polskiej tv, ale pewnie tego nie doczekam:( Buźka:*