W pierwszym sezonie w którymś z odcinków jest mowa o młodszej siostrze Donny, nawet występuje ona w tym odcinku z tego co pamiętam, w następnych odcinkach i seriach nie ma już wzmianki o żadnej siostrze, ocb?
nie siostra a kuzynka z tego co pamiętam - pewnie wątku kuzynki nie było sensu ciągnąć
pojawiła się na chwilę podczas imprezy (Donna ją miała pilnować) Fez do niej uderzył z tekstem i więcej się w serialu nie pojawiła ;)
to piąty odcinek, sprawdziłem i jest mowa o siostrze także dziwnie, że nagle o niej przestali kompletnie wspominać i nie wiadomo co się z nią stało
W polskiej wersji serialu była mowa o siostrze. Nie widziałem oryginału, nie widziałem też wersji z napisami, ale możliwe, że tłumacz się pomylił lub nie miał pojęcia, że w dalszych odcinkach "siostry" już nie będzie.
Też się nad tym zastanawiałem, to jest na bank siostra Donny, bo sama o tym mówi, że jest jej siostrą i ma 14 lat. W sumie, to w serialu kilka wątków zamykano na łapu capu. A ten jest szczególnie dziwny, bo ta siostra zniknęła bez słowa wyjaśnienia i nigdy więcej się nie pojawiła.
No Midge wspomina o jakiejś Walerii, Bob też mówił, że stęsknił się za swoimi dzieciakami. Fez chyba nawet podrywał siostrę Donny. Ale w tym serialu jest kilka niejasnych rzeczy, Ja na przykład nie mogę pojąć ile oni mają lat. W pierwszym sezonie chyba 17 albo 16, a w ósmym obstawiam 19/20, ale nie jestem pewna.
Może faktycznie wina tłumacza. Na weselu Boba i Midge nie ma żadnej siostry, nie występuje ona w dalszych częściach, więc możliwe że jej w ogóle nie ma, a producent zapomniał, że stworzył taką postać.
W pilocie serialu Fez uderzył do niej, a Donna mówi coś w stylu, żeby odpuścił, bo to jest jej siostra i ma 14 lat, na pewno używa słowa sister, a nie cousin, więc to nie wina tłumacza, tylko wtopa twórców.
A jeśli chodzi o wiek, to Eric urodził się 18 marca 1960 roku, akcja serialu zaczyna się 17 maja 1976, a kończy się 31 grudnia 1979. Donna, Fez, Jackie i Hyde są w tym samym wieku co Eric, tylko Kelso jest rok starszy, bo jak był mały to przykiblował.
w sezonie 6 czyli w 1978r Eric kończy 18 lat, Kelso jest starszy o rok, a Jackie jest młodsza o rok od reszty... Fez? Nie wiadomo do końca, ale chyba w tym samym wieku co Eryk.
Chyba o niej zapomnieli... Podobnie zresztą było w The Mindy Project, że jakaś postać się pojawiała, ale twórcy nie widzieli w niej potencjału, więc znikała bez słowa wyjaśnienia. Może twórcy serialu uznali, że siostra Donny nic do serialu nie wniesie, więc ją usunęli i zachowywali się, jakby tej siostry w ogóle nie było. Podobnie zresztą było z siostrą Erica - znikała bez wyjaśnienia, wracała niespodziewanie, a pod koniec też w ogóle jej nie było i rzadko o niej wspominali, mimo że przecież zmienili aktorkę.