Tak jak przypuszczałem, zmiana aktorów zaszkodziła temu serialowi jeszcze bardziej Olivia Cooke daje rade ale ta druga nic ciekawego. Nie jestem też rasista ale ci co narzekali na jednego afroamerykanina w obsadzie teraz by mieli gratkę widząc takiego co drugiego. Mogli chociaż dać te dzieci wymieszane a nie typowe tej rasy tylko z białymi włosami.. Mam na myśli córki Deamona. Dla mnie najsłabszy odcinek dotychczas
Przecież to chodziło głównie o to żeby widzom nie myliły się dzieci Daemona×Laeny z dziećmi Rhaenyry×Harwina. Jakby wszystkie były białe i blond to dej spokój xd
Nie białe ale z białego i czarnego człowieka wyjdą raczej mulaci a nie cały czarny lub cały biały. W ogóle śmieszne jest to, że Rheanera ma też dzieci z ciemnoskórym i są białe a Deamon z takiego samego związku ma dzieci ciemne i ludzie w większości nie podejrzewają iż jej dzieci nie sa benkartami XD chyba że nie widzieli jego córek ale przecież plotki tam sie roznoszą między plebsem
Co najmniej połowa odcinka dotyczyła ojcostwa dzieci Rhaenyry, więc jak niby nie podejrzewają xD Ba, wszyscy wręcz wiedzą, ale na Targaryenów nikt nic nie powie.