PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842583}

Ród smoka

House of the Dragon
2022 -
7,5 62 tys. ocen
7,5 10 1 61579
7,4 34 krytyków
Ród smoka
powrót do forum serialu Ród smoka

Ale nuuda

ocenił(a) serial na 7

Tak jak przypuszczałem, zmiana aktorów zaszkodziła temu serialowi jeszcze bardziej Olivia Cooke daje rade ale ta druga nic ciekawego. Nie jestem też rasista ale ci co narzekali na jednego afroamerykanina w obsadzie teraz by mieli gratkę widząc takiego co drugiego. Mogli chociaż dać te dzieci wymieszane a nie typowe tej rasy tylko z białymi włosami.. Mam na myśli córki Deamona. Dla mnie najsłabszy odcinek dotychczas

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

Przecież to chodziło głównie o to żeby widzom nie myliły się dzieci Daemona×Laeny z dziećmi Rhaenyry×Harwina. Jakby wszystkie były białe i blond to dej spokój xd

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Nie białe ale z białego i czarnego człowieka wyjdą raczej mulaci a nie cały czarny lub cały biały. W ogóle śmieszne jest to, że Rheanera ma też dzieci z ciemnoskórym i są białe a Deamon z takiego samego związku ma dzieci ciemne i ludzie w większości nie podejrzewają iż jej dzieci nie sa benkartami XD chyba że nie widzieli jego córek ale przecież plotki tam sie roznoszą między plebsem

ocenił(a) serial na 10
Cox_92

No kiedy podejrzewają właśnie;)

ocenił(a) serial na 6
Cox_92

Co najmniej połowa odcinka dotyczyła ojcostwa dzieci Rhaenyry, więc jak niby nie podejrzewają xD Ba, wszyscy wręcz wiedzą, ale na Targaryenów nikt nic nie powie.

ocenił(a) serial na 7
BlakJoint

Może, źle oglądałem ale odniosłem wrażenie że do incydentu na dziedzińcu tylko jedna Alicent podejrzewała.