UWAGA SCENA USUNIĘTA.
AŻ MAM DRESZCZE.
https://vm.tiktok.com/ZMFNrgYGq/
Czyli prawdopodobnie moja ulubiona męska Księżniczka HBO jest BI!!!
A przynajmniej nie ma problemu flirtować nie tylko z płcią przeciwną, ale też swoją własną..
I KNEW IT! A prawie się dałam nabrać na tę świętość Księcia w 6 Odcinku!!! A tu proszę...Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek! :P Jakie to pocieszające, Daemon popełnił mały grzeszek! ^^Czyli jest jeszcze dla niego nadzieja.
Troszkę się nabijam. Myślę że Daemon zmienił się na tyle przy Laenie, że ten flirt odbył się za wiedzą żony, a nawet i jej zgodą ;)
No i czyli już wiem, że / słodki z łyżką dziegciu / komplement Daemona na weselu mógł mieć/ma 3 dno. Książę Łotrzyk flirtując z Laeną nie tylko chciał się dostać bliżej Rhaenyry, ale pomiędzy wierszami przyznał że być może były jakieś AKCJE z jej bratem!!
Bo:
Pierwszy tekst Daemona do Laeny. : "Czy ktoś Ci kiedyś powiedział, że jesteś prawie tak śliczna jak Twój brat?".
Do tego:
Leanor który broni Daemona za jego plecami, gdy brat Morskiego Węża na niego narzeka...
Oj coś czuję w kościach że między Daemonem a Laenorem Coś się zadziało w czasie gdy wojowali razem na Stopniach!! ^^ Zwłaszcza że Książę zawdzięcza mu życie... :p
PS. A czułam pod skórą że coś tu nie gra...Te łapanie kuchcika za rękawek, szepty do uszka...No no. Teraz już wszystko ( Tzn. Nieco) wiemy!!
DAEMON GIGACZAD. PRZELECI WSZYSTKICH BEZ WZGLĘDU NA PŁEĆ. XD