Jestem zawiedziona. Moim zdaniem serial nie sprostał oczekiwaniom. Zero akcji, napięcia, wylewa się sztucznosc. Serial nie dorównuje grze o tron.
Nie powinni pozwalać oceniać serialu po obejrzeniu jednego odcinka. Obejrzałaś jeden a piszesz "serial" O_o
Pierwsze odcinki mają zachęcić do oglądania kolejnych. Nic takiego się nie stało. Jest wręcz przeciwnie. Inni scenarzyści niż w grze o tron nie sprawdzili się i lepiej żeby nie brali się za tworzenie innych seriali.
Obejrzałem 3 odcinki i zgadzam się, miałkie gówno. Obok GoT to nawet nie stało. Wizualnie ładny i to wszystko fabuła z dupy a skoki czasowe gorsze niż w 8 sezonie GoT.
serial jest tragiczny. masa płatnych wpisów i tak robi się ocenę filmu mam wrażenie, że scenariusz pisany był przez ludzi którzy piszą sceny do "na dobre i na złe". nuda, rozwlekłość, zero emocji, przeciętni aktorzy. film nie przejdzie do historii. możecie dawać same 9-tki i 10-tki, prawda i tak wyjdzie na jaw, film nie przejdzie próby czasu i za 2 lata nikt nie będzie o tym pamiętać. tyle zmarnowanej kasy na taką szmirę, nie chce się wierzyć.