Dopiero za 3 dzieckiem orientują się ze coś jest nie tak?? coś tu nie gra.. Przyszła królowa to chyba ma IQ ogórka jak chciała bolca to mogła użyć dildosa albo wziąć przykład z ciepłego męża i brać w drugą dziurę. Nie wiem mogła zrobić cokolwiek Mężowi mogła zabronić się puszczać i kochać się z nim na tyle żeby mieć dziecko a potem w ciąży mogła robić to z tuzinami innych. Ale to co zrobili w tym serialu to jest bez sens i robienie z widza debila
Hm. Ciekawe czy Ty byś się zmusił, skoro to takie proste rzekomo...;p Czemu Rhaenyra ma się zmuszać?
Zmuszać do seksu z mężem? No nie wiem może żeby zaspokoić chcicę, nie płodzić bękartów i uniknąć zkazania na śmierć albo wywołania wojny z tym jakże potężnym rodem męża geja
Chodzi Ci zapewne o to, że Rhaenyra udaje, że jej trójka dzieci jest spłodzona przez jej męża, co jest kłamstwem, bo to owoce jej romansu ze Strongiem.
W książce jej przedłużanie tego kłamstwa jest jeszcze do obronienia, bo Leanor jest biały, więc problemem jest to, że dzieci nie urodziły się srebrnowłose tylko czarnowłose. W serialu, jako że Velaryonowie są czarni, nieprawe pochodzenie jej dzieci jest dość oczywiste i ciężkie do zaprzeczenia.
Już widziałem kilka rozgałęzień tego tematu w internecie i obstawiam, że zaraz odezwie się jakiś spec od genetyki i powie, że to bardzo częste, że taka między rasowa para ma trójkę białych dzieci i widziałem ten argument już tyle razy, że zaakceptowałem.
Tu nawet nie chodzi o skórę ale o ogólny wygląd tzn mini kopie ojca. Np Włosy mają czarne jak smoła od ojca tak jak dzieci króla mają je białe mimo matki brunetki. No właśnie skoro królowa ukrywa ojcostwo nawet przed własnymi dziećmi to wie jakie konsekwencje niesie to co zrobiła i ciągle robi..