Ród smoka (2022)
Ród smoka: Sezon 2 Ród smoka sezon 2, odcinek 8
odcinek Ród smoka (2022)

Ród smoka | Królowa, którą zawsze była

The Queen Who Ever Was 1h 10m
5,8 1,8 tys. ocen
5,8 10 1 1765
Ród smoka
powrót do forum s2e8

Niestety

ocenił(a) serial na 8

to na co wszyscy czekaliśmy zostanie nam dane za 2 lata w trzecim sezonie i oby ostatnim bo przez to jak ten serial jest niepotrzebnie rozciągany mamy nude i to tyle, a na spokojnie można było książkę zamknąć w 2 sezony

Marcel_03

Nie wiem jaki masz gust ale serial miał nudne pierwsze dwa odcinki

ewea

To było nudne i tyle. W Grze o Tron - w paru pierwszych sezonach przynajmniej - akcja i fabuła miała jakieś konkretne tempo. Rozmowy, interakcje posuwały fabułę do przodu. Każda scena miała jakieś znaczenie. Tutaj 80% to są jakieś dialogi, 20% jakakolwiek akcja. Połowa z tych dialogów wydaje się jakimiś zapchajdziurami bez większych konsekwencji, wpływu na fabułę. Fakt, że są dobrze zagrane, sceny są klimatyczne, ale po jakimś czasie czuję się jakbym oglądał "film o facecie w łódce". Rozciągnięty sezon do granic możliwości. Ostatni odcinek to jest nieporozumienie.

sharky_cross_over

Myślę że to niesprawiedliwa ocena ale masz do niej prawo;). Ja przestałam chodzić do kina bo nie ma co oglądać jest trasznie dużo dna i aktorów którzy są wszędzie . Dlatego doceniam takie seriale po których chce mi się czekać na kolejny sezon .;)) to tylko kwestia naszych różnych podejc j oczekiwań:) 3majsie

Marcel_03

Reszta jest super. Na tle innych badziewiakow ktore są ciągle wypuszczane wszędzie jest perełką którą może i trochę rozciągnęli ale w ogólnym rozrachunku może i dobrze . :)

ocenił(a) serial na 8
ewea

Na tle innych badziewi to nadal jest dobry sezon ale i tak nie zmienia to faktu że 2 sezon to jest 8-mio godzinny zwiastun trzeciego sezonu

ocenił(a) serial na 1
Marcel_03

Na tle innych badziewi ten serial to badziewie jestem wielkim fanem gry o tron byłem strasznie nahajpowany na ten serial a skończyłem w połowie