Ród smoka
powrót do forum 1 sezonu

Dobór aktorów

ocenił(a) serial na 7

Pierwszy odcinek jest dobry. Jednak dobór aktorów to kpina. A już aktorka grająca Rhaenyra Targaryen to przegięcie. Powinna grać jakieś dziecko z niesprawnością intelektualną, a nie księżniczkę?! To była piękność a co zaprezentowali w filmie?

ocenił(a) serial na 7
Boston09

Zależy od gustu , według mnie ładna naturalna, zdolna aktorsko. Nie każda musi być Barbie o nudnym wyglądzie

ocenił(a) serial na 7
Cox_92

Oczywiście to kwestia gustu, zgadzam się w 100%. Barbie to też nie moja bajka. Jednak ta dziewczyna kompletnie do mnie nie trafia.

Boston09

Zaprezentowali dziecko, które zapewne dorośnie xd

ocenił(a) serial na 8
Boston09

Bardo dobra aktorka a Targaryenmowie to produkty kazirodztwa wiec niekoniecznie powinni być piękni jak Emilia Clarke albo na FanArtach

Boston09

Mnie się podoba, jest urocza, za parę odcinków zastąpią tę aktorkę inną, jak dla mnie szkoda, ale rozumiem. Poza tym, widać że w Rodzie smoka nie dają ''pięknych aktorów'', jak w Grze o tron może dlatego to budzi takie reakcje, ale patrząc, na to jak wyglądały te małżeństwa to i tak bardzo dobrze wyglądają.

ocenił(a) serial na 7
beatal_16

Rozumiem wszystkich którzy nie zgadzają się z moją opinią. Każdy ma swój gust i dobrze. Na mnie niestety ta dziewczyna działa wyjątkowo negatywnie. Cóż na to poradzę.

ocenił(a) serial na 10
Boston09

Milly jest śliczna.

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Gdyby wszystkim podobało się to samo, to byłoby nudno. Jak mówi stare powiedzenie "jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki" . Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Boston09

Wybierając ją kierowali się tym, aby nie przebijała urodą Daenerys (Emilię Clark), a mówiąc dokładniej, aby była od niej trochę brzydsza. Poza tym wiesz, te wydarzenia dzieją się sporo wcześniej, więc udało im się tym samym też podkreślić, że ewolucja była jeszcze trochę w tyle ;)

ocenił(a) serial na 7

Fajne uzasadnienie. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Boston09

Jak dla mnie ta cala Alicent jest denerwujaca i taka glupia z wyglądu, a Rheanyra czy jak jej tam ma to coś, jakąś inteligencje w ozach. Ruda mi dziala na nerwy