widze kolejna czarnoskórą postac nie da sie po prostu nie da sie w kazdym nowym serialu nie dodac takiej XD to juz jest tak na sile przykladowo wiedzmin w ktorym liczyc nie powinno byc czarnoskórych to walneli ich az za duzo plus czarnoskory elf XDD
Przecież wiedźmin to wolna interpretacja a nie zżyna 1:1 z książek więc wyluzuj już tam xD
I w czym masz problem? Na świecie około 10% ludzi jest koloru czarnego czyli na 10 głównych aktorów teoretycznie jeden powinien być murzynem, bo fikcyjny świat Westeros poza smokami inspiruje się naszą historią ludzkości.
Śmieszy mnie takie małomiasteczkowe doszukiwanie się głębszego sensu w tym, że w obsadzie znajduje się czarnoskóry. Ludzie już sobie z tego uczynili ideologię, to stało się maniakalne jak szukanie kolejnego filmu, w którym Sean Bean zginął byle jak najszybciej napisać o tym post.
Gdybyś człowieku o wąskich horyzontach tworzył cokolwiek na skalę światową zamiast w wąski wycinek jak Polska czy Europa chciałbyś żeby twój produkt/dzieło trafiło do wszystkich. Ciekaw jestem jak byś się czuł oglądając Grę o tron z pełną czarnoskórą obsadą hahah. Gdyby tylko pojawiła się biała postać spuszczałbyś się ze szczęścia za każdy odcinek, w którym by się pojawiła.
Tak jak mówiłem masz wąskie horyzonty i właściwie nie mamy o czym dyskutować, bo doskonale wiem, że z takimi jak ty dyskusja nie ma sensu. Nie ma co rzucać grochem o ścianę co napisałem, to napisałem ;)
Pozdrawiam.
to ty jesteś głąbem. Jesteśmy na forum świata Gry o Tron a ja wyraźnie napisałem: "bo fikcyjny świat Westeros poza smokami inspiruje się naszą historią ludzkości." A Westeros to fikcyjna kraina Gry o Tron nie Wiedźmina. Naucz się czytać ze zrozumieniem durniu.
Nie ma to jak kolejny polaczek rasista, który wyje, bo nie jest tak, jak mu pisuary wmawiają.
łolaboga w świecie fantasy czarny XD gdyby zrobili zielonego to pewnie spoko bo przecież fantasy, ale czarny łolaboga no nie XD
Kolejny z wypranym mózgiem lewacką propagandą dla którego to normalka. Nie widzę problemu gdy tworzy się postacie czarnoskóre na podstawie takowych w książkach, ale osadzanie ich w filmach wbrew opisowi książkowemu dla poprawności to gruba przesada. Później wychodzą takie padaki jak wiedzmin z netfliksa czy Pierścienie Władzy z Amazona.